Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Elég nektek egy 40es kar?
Figyelt kérdés
A karom átmérője 40 cm. (nem háj hanem izom)2015. júl. 5. 17:47
1/17 anonim 

válasza:

Taszítóak a kétajtós szekrényű izomagyak,
3/17 anonim 

válasza:

A nőkkel való viselkedésed jobban izgat minket mint a karod mérete... ha barátnőt szeretnél ne az izmaiddal büszkélkedj. Elhiszem hogy skk munka áll mögötte de ne.
4/17 A kérdező kommentje:
hármas, a nők szeretik az izmot :)
2015. júl. 5. 17:53
5/17 anonim 

válasza:

#3-as vagyok :
Én is nő vagyok. Igen szeretjük de nem ez az elsődleges.... ezzel max megnéz egy lány. De a belső érték fontosabb.
6/17 anonim 

válasza:

Nekem az átmérője csak 10 cm körül van. :/
Szerintem te a kerületére gondolsz. :D
7/17 anonim 

válasza:

Átmérője kb. 12,7388 cm. Az összképtől függ, mellkas, derék méret és arány, magasság, stb...
8/17 anonim 

válasza:

Szerintem is kerület lehet és az nem is nagy, kíváncsiságból megmértem páromét, neki 32 cm a kerülete és izmos vis szálkás.
9/17 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a kerülete tényleg, eltévesztettem
2015. júl. 5. 18:11
10/17 anonim 

válasza:

Öööö, én sem tudom, hogy az mekkora :D De nekem őszintén mindegy, amíg nem kis vékony kígyó karjai vannak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!