Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az baj, hogy 18 évesen prostik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, hogy 18 évesen prostikhoz járok?

Figyelt kérdés

Valahogy jó érzés, hogy tőlük megkapom azt a figyelmet amit otthon nem kapok meg, a másik azt csinálják amit kérek.

Anya otthon ,mindig privát böngészőt használok ,a valamit rajta hagyok a gépen egyből elolvassa. Beleolvas az üzeneteimbe is. Most véletlenül hagytam rajta, egyből elolvasta, csak mosolygott rajta, mondom anya legyen már egy kis magánéletem, egyből csitt, megverlek, megütlek, "azta teremtette".

Lehet azért ,mert fizetek nekik, de valahogy érzem ,hogy törődnek velem a prostik. Meg a legfontosabb, szerelem ,párkapcsolat, akkor az embernek lanyhul a figyelme ezért se akarom, mert akkor egyből de tompa vagy, megint hülye vagy,

siessünk már, folyton kapkodás rohanás. Valamikor kicsit nem annyira siettek egyből, le vagyok ugatva, míg a prostinál nem nézik az időt, jó egy kicsit elleni.

Bulizni nem tudok elmenni, városba tudnék amúgy is. Egy haverom van, ő azt az elvet követi VAN IZOM=VAN NŐ , NINCS IZOM=NINCS NŐ. Vagyis 20 éves koráig vagy 22-ig nem fog lányokhoz szólni ,mert addigra lesz egy kis izma.

Más haverjaim ,barátaim nincsenek. ezért se tudok összeismerkedni lányokkal. Meg én az állatoknál,sokat dolgozok, amikor van időm prostizok hetente vagy kétszer.

Van saját kocsim, így nem a szüleimét kennem össze.

2015. júl. 5. 14:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
#5 vagyok megint. valahogyan változtatnod kéne az otthoni helyzeteden. vagy el kellene költöznöd (ha van hova; ha nincs, akkor a pénzt, amit a lányokra költesz, inkább tedd félre, és abból költözz majd el); vagy pedig szándékosan egyre durvább dolgokra keress rá, hátha anyud abbahagyja a kutakodás. pl. nézz utána, hogy hogyan lehet hullát eltüntetni, vagy hasonló dolgoknak, amiktől anyud frászt kapna. egy idő után vagy abbahagyja, vagy nem fogja tudni eldönteni, melyik téma érdekel téged valóban, és melyiket nézed csak elterelésként.
2015. júl. 5. 18:19
 12/22 anonim válasza:
0%
szerintem teljesen normális, hogy prostihoz jársz, meg amúgy is sok lány 40 éves koráig szűz akar maradni... szóval tedd csak ha neked ez jó. 18L
2015. júl. 9. 11:09
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

# 10 Te álomvilágban élsz, ha azthiszed az emberek csak úgy tudnak maguknak ingyen szexpartnert találni. A probléma ott kezdődik, hogy mondjuk 5000 férfira jut 1 nő, aki csak szexet akar, anyagiaktól mentesen. Itt már bukott a dolog, utána jön az, hogy 90%-ban mindkét fél szülőknék lakik, vagy albérlőtársakkal, így senkinél nem megoldható az együttlét. Mivel óriási a túlkínálat férfiakból, a szexpartner kereső nőknek nagyon magas igényeik vannak minden téren. Még véletlenül sem akarnak lefeküdni egy épphogy nem szűz szerencsétlennel, aki nem tud barátnőt szerezni.

Én tapasztalatból írom, mivel én sok éven keresztül próbálkoztam és soha nem jött össze ingyen. Hiába vagyok szerintem igényes és jó megjelenésű, ha antiszociális vagyok, rossz beszélgetőpartner, nincs autóm, nem élek egyedül, és még a szexben is ügyetlen vagyok.

Most 30 évesen már nem is próbálkozom, prostiknál voltam néhányszor, de borzasztó drágának találok 15 ezret egy óráért, úgyhogy marad a kezem és a szex nélküli élet.

2015. júl. 9. 12:42
 14/22 anonim ***** válasza:
36%

Te csinálod okosan! ;)

Kevesebb befektetett energia és pénz mellett legalább 100% a szex.

Kapcsolatban a nő csak nyeli a pénzt, állandóan neked sír, este meg többnyire sosincs kedve semmihez.

2017. aug. 15. 12:40
 15/22 anonim ***** válasza:
Hát ennyi idősen a helyedben nem adnám fel.
2017. aug. 15. 13:00
 16/22 anonim ***** válasza:
26%

Én is járok prostikhoz, de más, különleges okok miatt.

Tapostatni járok magan hozzájuk. Szeretem, ha nők keményen megtaposnak és a talpukat nyalhatom, de sajnos ezt a legtöbb nő nem szereti.

2017. aug. 15. 14:21
 17/22 anonim ***** válasza:

Nálam nincs izom, van nő...

Szerintem az nem baj, ha NAGYRITKÁN befizetsz egy orostira, de az, hogy 18 évesen JÁRSZ prostihoz, az rendszerességre utal, ami még később is durva lenne, de 18 évesen szó szerint gáz...

2017. aug. 30. 10:23
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Addig fogsz járni, amíg az egyik át nem ver, elkéri a pénzt előre, aztán azt mondja, ja bocs, mégsem jó, vagy akármi, és nem adja vissza. És nem fogsz tudni mit tenni.
2017. szept. 13. 19:41
 19/22 anonim ***** válasza:
27%

Nincs benne semmi elítélnivaló, te még szexet akarsz, nem romantikát.

Ha bolond lennél, egy csajnak udvarolnál hetekig,hónapokig, talán eredmény (szex nélkül), mialatt a befektetett összegből már 1-2 örömlányt (szexet), kaphattál volna.

De egy nap szerelmes leszel, és járhatsz prostikhoz, azt az űrt nem tudod betölteni elélvrzéssel. Szóval légy résen: mind r'banc! Mind a pénzre megy! Ne legyél szerelmes, az a melegek hóbortja.

Ja, és nézd meg a Szégyentelen c. filmet, utána eldöntheted, jó-e az az út, amellyen jársz.

2017. okt. 9. 22:59
 20/22 anonim válasza:

Nem mondom, hogy rossz prostizni. Én is voltam, nem is egyszer. De ez szerintem csak akkor normális, ha ez puszta szexualitásról szól. Ha volt már barátnőd, vagy valamilyen kapcsolatod, szexeltél már olyan lánnyal akinél nem kellett fizetned. Ha nincsen szükséged kapcsolatra, de szeretnél szexelni, viszont nem tudsz egy este alatt egy felszedni egy csajt 3 kör vodkanarancs, akkor inkább költsd azt a pénzt prostira, oké. A prostizás nem rossz, de szerintem te egyrészt a korodhoz képest sokat nyomod, másrészt ők nem csak szexuális értelemben pótlékok.

Csak egy tipp:

Keress egy pszichológust. 2 hétig ribbbancok helyett menj el hozzá. Én is voltam, más okból, de nagyon-nagyon hasznos egyébként, sőt legalább 10 embert ismerek akikről tudom, hogy voltak. Hátha neked is tud valami okosat mondani :) Biztos nem bánnád meg. Maximum folytatod amit elkezdtél.

2018. jan. 10. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!