Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexi ez a test?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexi ez a test?

Figyelt kérdés
[link]

2015. júl. 4. 21:23
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
pedig gyönyörű a tested :D nyugi
2015. júl. 4. 21:38
 12/35 A kérdező kommentje:
derékig érő a hajam, kontyba van :)))
2015. júl. 4. 21:45
 13/35 anonim ***** válasza:
84%

#3-as vagyok: köszi a választ.

Tudod, az GYK-s kérdéssel, hogy a szíved mélyén Te is tudod, hogy az átlag alatti fotókra is érkezik mindig egy tucat nyálcsorgató üzenet, az átlagosokra, vagy csinosokra meg több oldalon át (és privátban is;)) jönnek a "gyönyörű" kommentek, szóval kb semmit nem jelent az itteni válasz, és ezzel nem is leszel előrébb, ha egy 10 kilóval nehezebb képet tettél volna fel, arról is áradoznának.

Ezt valahogy másként kellene megoldani, szerintem ezzel nem leszel előrébb.

2015. júl. 4. 21:48
 14/35 anonim ***** válasza:
Lefekvés előtt nem lett volna szabad ilyeneket néznem. :) Most kemény lettem, mint a kád széle. :D
2015. júl. 4. 21:49
 15/35 A kérdező kommentje:
13..teljesen igazad van
2015. júl. 4. 21:51
 16/35 anonim ***** válasza:

Ne gyertek már mindig ezzel a hülye szöveggel itt is vannak ugyanúgy normális emberek, teljesen hétköznapiak nem csak olyanok akiknek sosem volt senkijük és bármire felizgulnak, nem mindenki retardált aki itt van.

Nem mindenki olyan itt aki csak dugni akar, vagy egy lúzer aki csak a nyálát csorgatja.

2015. júl. 4. 21:52
 17/35 anonim ***** válasza:
A 13-as is ugyanolyan mint bárki más csak próbál magáról jobb képet felállítani :)
2015. júl. 4. 21:53
 18/35 anonim ***** válasza:

Tökéletes véleményt ebből a képből sajnálom, de még nem lehet adni.

1., ha jól látom tisztességesen be van húzva a hasad

2., csak 1 (!) szögből lehet látni az alakodat, ami azért adhat 1 kis "csalásra" lehetőséget.

Egyébként meg azt hiszem sok lány szívesen cserélne veled.

2015. júl. 4. 22:08
 19/35 anonim ***** válasza:
szerintem hibátlan!
2015. júl. 4. 22:11
 20/35 anonim ***** válasza:
előző vagyok, még annyi , hogy a 13-as nagyon jól lefestette a dolgokat
2015. júl. 4. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!