Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/15 anonim válasza:
Teljesen átlagos, bár nem sokat látni.
3/15 anonim válasza:
Nekem tetszik, de egyébként teljesen átlagos. Edzéssel lehetne sokkal jobb is. :)
20F
4/15 A kérdező kommentje:
edzek :D
napi 10 km futás/tekerek/kondi vagy erobik :D
2015. júl. 4. 13:36
5/15 anonim válasza:
Szerintem azért jobb az átlagnál ,de ezt lehet ,hogy én gondolom.
Számomra eléggé csinos!
6/15 A kérdező kommentje:
Most vagyok 170 cmhez 62 kiló...
Volt egy időszak, mikor sajnos 75 kg is voltam, szerintem ezért nem vagyok annyira feszes pedig tényleg sportolok napi szinten..
2015. júl. 4. 14:00
7/15 anonim válasza:
66-70 kg közé saccoltam volna képek alapján, hozzá 164-170 cm. Ha voltál MÁR 75kg, akkor leszel is még bőven (nem bántás). az életkorodat is saccolom 22-24 közé. [Férfiből 184 cm/55kg/30F és annyi Férfi hív meg randira lassan, mint Nő :D]
8/15 A kérdező kommentje:
Utolsó hát nem jol saccoltál..
azért megnéznék rólad is 1-2 képet :DD
Így arc nélkül könnyű osztani a szar poénokat hogy több csaj hív meg randizni mint pasi
2015. júl. 4. 14:19
10/15 anonim válasza:
szerintem csinos, de úgy is a hozzáállás a fontos, hogy foglalkozol magaddal
a leírt információid sokkal többet érnek mint egy kép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!