Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mit szólnátok hozzá,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok hozzá, ha a pasitok szex közben megkérdezné, hogy mikor szakadt ketté a Római Birodalom?

Figyelt kérdés
Hogy reagálnátok?

2015. júl. 4. 19:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
85%
A kettes "prűd" válaszoló vagyok... Érdekes, hogy te titulálsz tudatlannak, mikor azt sem tudod, mire használják a prűd szót. Egyébként tisztában vagyok az alaptörivel, emelteztem is belőle anno, imádtam. Viszont számomra az ilyesmi nem a szexbe való, bocsika. Ettől még nem vagyok prűd, és most figyelj, érdekesmód a párommal való szexuális életünk egyáltalán nem monoton, elég változatos és izgalmas, nincs szükség arra, hogy történelmi kérdéseket tegyünk fel egymásnak...
2015. júl. 4. 20:11
 12/17 A kérdező kommentje:

Előző, na ja, rosszul választottam meg a szót, inkább azt mondanám, hogy régimódi, vagy nincs humorérzéke.

Persze, nem tartom kizártnak, hogy meg tudsz a párodnak felelni, de azt nem tudom elképzelni, hogy veled a szex olyan izgalmas lenne. Szerintem a szokásos dolgok: póz1, póz2, póz3, orál, esetleg helyszínváltás. Szerintem ez monoton.

De néha 1-2 előtt poén sokat tud dobni a hangulaton. Szerintem. :-)

2015. júl. 4. 20:25
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Megválaszolnám. De övön alulinak érezném, hogy történelemmel bombáz szex alatt.

Inkább kérdezzen biológiát vagy kémiát, lehet még a szex hátteréről is tudnék neki mesélni közben (csak hát lehet lekonyulna neki és orál közben nem lehet beszélgetni :D)

2015. júl. 4. 20:38
 14/17 anonim ***** válasza:
Hát lehet,hogy bunkóság lenne, de szerintem én a szemébe röhögve kérdezném,hogy "Miiii??" :D Ott kb. véget is érne közöttünk a szex....elmúlna az izgalom.
2015. júl. 4. 22:14
 15/17 anonim ***** válasza:
Biztos szemberöhögném :))
2015. júl. 4. 22:29
 16/17 anonim ***** válasza:
93%
Nos én egyetértek a szerinted "prűd" válaszolóval... vagyis ok, hogy poénkodunk meg ilyenek... de ha már itt tartunk, akkor biztos nem álmaim pasija a fiú, akivel szexelek. Mi, amikor egy barátommal egymásnak estünk csak arról ejtettünk pár szót, hogy legyünk már halkabbak, mert felverjük a szomszédokat, meg, hogy váltsunk pózt mert valamilyen úton módon széthullott a kanapé alattunk, meg a falat is majdnem kivertük... s egyikőnk sem száz kiló :))
2015. júl. 4. 22:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Tanár-diák szerepjátéknál simán jó ötlet ilyenekről diskurálni akció közben. :-D
2015. júl. 5. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!