Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/30 anonim 

válasza:

Én nem a néni cicijeit néztem meg legelőször (nem kellenek az "akkor van egy rossz hírem" szlogenes mondatok, mert lányból vagyok). De legelőször a "pirított r!b@nc" jelző jutott eszembe. Szerintem nem a melle a legnagyobb gond. Hanem úgy az egész kisugárzás.
13/30 A kérdező kommentje:
Akinek nem tetszik azért mondja ezt.Mert tudja hogy soha nem állna vele szóba egy ilyen álom nő.
2015. júl. 3. 22:22
14/30 anonim 

válasza:

Hát b*szki én nem állnék vele szóba. Csak úgy süt róla az intelligencia. Ez inkább rémálomnő. De egészségedre. Tudom, mi a válasz: de tévedsz, nem vagyok homokos.
15/30 anonim 

válasza:

Ezekkel embert lehetne ölni, baker!! [link]
16/30 anonim 

válasza:

Irigység? Milyen irigység, ember? Ha ő tartana el sem kellene egy ilyen "nő". Fúj. Levenné a felsőjét, garantált hogy hánynék.
Ah, kár volt elképzelnem milyen melltartó nélkül...
17/30 anonim 

válasza:

Mondjuk a szeme az szép. De ezt még átölelni sem lehet.
18/30 anonim 

válasza:

"Mondjuk a szeme az szép. De ezt még átölelni sem lehet."
:'D
Kétkedve fogok mostmár minden szememre tett megjegyzést fogadni. :DDD
19/30 Közveszélyes Kontár 

válasza:

csak polgarpukkasztas a kerdes?
valami viccest vagy ertelmeset is irhatnal ki
20/30 anonim 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!