Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, mennyire zavar titeket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, mennyire zavar titeket, ha egy nőnek pocija van?

Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy óriási nagy hasa van, hanem alapból karcsú, csak a has részen van egy kis felesleg, amit tényleg maximum pocinak lehet nevezni.

2015. júl. 3. 09:23
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%
undorító csüngőhasú, megérett a disznaja!
2015. júl. 3. 10:39
 22/30 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

19-es: neked is köszönöm, a helyzet az, hogy voltam én ennél jóval nagyobb is (csak egy laza 20 kilót dobtam le magamról egészen lassan, 4 év alatt), és tudom, hogy sosem leszek tökéletes, de ha kimegyek a strandra, szinte végig törölközőbe burkolózva mászkálok, mert csak a hasamat látom és azt gondolom mindenki azt bámulja rajtam...

2015. júl. 3. 10:40
 23/30 anonim ***** válasza:

Nem, nem azt bámulják, hanem azért bámulnak, hogy húú de letépném azt a bikinit róla.

Persze lehet h szemből széles vagy és van pocid de oldalról nemigen.

2015. júl. 3. 10:43
 24/30 anonim ***** válasza:
Ha én bámulnám a hasadat, azt nyálcsorgatva tenném :)
2015. júl. 3. 10:44
 25/30 anonim ***** válasza:

Nálad sokkal sokkal vaskosabb lányok járkálnak emelt fővel büszkén magukra ! :D Semmi probléma nincsen veled teljesen átlagos normális tested van ! :)

És ne törölkőzőbe burkolva mászkálj a strandon mert egy kis szín nem ártana ! :D Hidd el az tényleg rengeteget dob a külsődön :D 25/F

2015. júl. 3. 10:48
 26/30 anonim ***** válasza:
nem a has a probléma, hanem, hogy rejtegeted...a kisugárzás fontos, ha nincs önbizalmad az riasztja el a pasikat és nem a hasad :)
2015. júl. 3. 11:16
 27/30 aladar12 ***** válasza:
láttam a képet, de a felesleget nem.
2015. júl. 3. 11:19
 28/30 Beniy ***** válasza:
Nincsen ezzel semmi baj! ^^ Ügyes vagy, hogy sikerült ennyit lefogynod, szerintem igazán tiszteletre méltó és hidd el, nem kell törölközőbe tekerned magad a strandon se. :D Legalább egyszer szerintem mindenképpen próbálj meg egy kicsit törölköző nélkül flangálni, nem lesz belőle semmi baj, hidd el. ;)
2015. júl. 3. 11:29
 29/30 anonim ***** válasza:
Ezen a képen nincs poci. A kicsi meg nem zavaró még.
2015. júl. 3. 12:55
 30/30 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik ha egy csaj szó szerint pocakos.
2015. júl. 13. 16:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!