Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mennyire zavar titeket, ha egy nőnek pocija van?
és itt hol a kis felesleg?
számomra izgató ha van egy kis plusz :)
22F
Ez lóf**asz esti fénnyel.
Ez semmi.
Úgy vettem észre magamon, hogy tetszeni szokott a dolog.
Szerintem aranyos.
Egyáltalán nem kizáró ok nálam, sőt...
22/f
Ne haragudj kedves kérdező, de te tök hülye vagy. Nem sértegetni akarlak de ez nem poci. Ez egy sima has. Igen az alhasadon van némi zsírpárna ettől nem tökéletesen lapos, de feltételezem, hogy nem is edzel heti 5x 4-5 órát, mint egy profi fitnesszes. Akkor meg teljesen normális.
Meg a genetikától is függ, hogy hogyan formálódik az alkatod hízás/fogyás hatására.
Van egy nagyon pici pocid ami kb a fél tenyeremben elférne, azaz elhanyagolható.
Ha esetleg mégis elégedetlen lennél magaddal, ahogy a legtöbb nő. Csinálj hasprést esténként (mondjuk kezdetben 3*15-ös szériákkal indulva hogy a végén 4-5*20-25 is meglegyen), hogy feszesedjen az izom és akkor nem így fog kinézni és a már mostani szép alakod is mégtökéletesebb lesz.
De így is szuper vagy. Más lány ölne egy ilyen alakért.
Nem zavar, nekem még tetszik is!:D
Nem változott a véleményem, hogy megnéztem a képet, de minek takarod ki a lényeget?:DD
Amúgy hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!