Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha most elétek toppanna az Álomnő, akkor mit csinálnátok vele?
Figyelt kérdés
Szexuális dolgokra gondoltam.
Okokat is írjatok légyszi, hogy miért pont azt. :)
2015. júl. 2. 22:18
12/18 anonim válasza:
Ha mindent megtenne és azt kérnék amit akarok akkor elmennék vele most ebben a pillanatban fürdeni , és megkérném h simogasson, majd elmennénk aludni összebújva....sajnos jelenleg ez lenne a legnagyobb vágyam :D 20 perce végeztem az edzéssel (8 km futás, kar edzés, has)
13/18 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem sajnos! :D Nem lehet mindig keményen nyomni. Örülök az újabb értelmes válasznak. :)
2015. júl. 2. 22:58
14/18 anonim válasza:
Először végigmasszíroznám az egész testét, majd megcsókolnám úgy ahogy attól ő be szokott indulni. Majd kinyalnám, közben valószínűleg ő lesz.pna majd pár perc pihi után jönne egy vad szex.
Magamat ismerve az eső menet nem lenne hosszabb 35-40 percnél. Utána gyors zuhany aztán a következő menet ami már lehet másfél órás is...
De sajnos nem toppan be mert kijelentette, hogy amíg nem leszek kigyúrva rendesen addig nem lesz köztünk semmi...
24F
15/18 anonim válasza:
Megmasszíroznám a talpát és közben elbeszélgetnék vele, hogy mit szeret/nem szeret, stb.
16/18 Scav válasza:
Visszaküldeném aludni, mert pihennie kell sokat a mai kirándulás után! Terhesen amúgy se éjszakázzon itt nekem. :D
17/18 anonim válasza:
Mivel k**úrva meleg van így jégkockával játszadoznék a teste minden porcikáján.
18/18 anonim válasza:
Az első három válasz olyan édes volt :) de honnan tudjátok, hogy ő az álomnő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!