Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró fiúk! Ti mit csinálnátok? Ezt eltűrnétek?
Figyelt kérdés
Ti engednétek, h egy b*zi két éve jönne utánatok, felmenne a szüleitekhez, leveleket írna, és ezzel szégyenbe hozna a haverjaitok előtt, és arra járkálna amerre ti?2014. júl. 7. 22:23
1/10 anonim válasza:
Megverném :D Vagy a haverjaim előtt leégetném...
Nincs velük úgy komolyabban bajom , csak ne velem csinálják :)
2/10 anonim válasza:
Ha nem ért a szép szóból verd pofán.
4/10 anonim válasza:
Kezdjük ott hogy én rövid időn belül kitaposnám a belét, ha utánam járkálna, nem várnék 2 évig.
5/10 anonim válasza:
Velem lány is csinált már hasonló dolgokat. Konkrétan "lebeszéltem" a dologról, mert már nagyon sok problémát okozott.
6/10 anonim válasza:
Velem ne buzuljon senki, mert letépem a golyóit és a s!ggébe dugom.
Beteg állatok...
8/10 anonim válasza:
Az élet nagy kérdései. Itt pl. nem az a lényeg, hogy meleg-e valaki vagy sem, hanem hogy milyen az emberi kapcsolat köztetek, mióta ismeritek egymást és hogyan, milyen a viszonyotok egymással. Szerintem túlreagálod a dolgot.
9/10 anonim válasza:
Meg kellene beszélned vele,hogy mit szeretne tőled.
Szerintem vele kellene ezt tárgyalni nem pedig itt.
Fogd meg magad és beszélj vele!!!
10/10 anonim válasza:
Tutira veheted, hogy megverném :D Vagy úgy seggbe tolnám, hogy nem merne rám nézni többet :D
18F/m
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!