Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért puhul meg folyton a barátom pénisze?

Ha nem régóta vagytok együtt, akkor fennállhat az a jelenség, amit úgy hívnak: death grip syndrome. Ha egy fiú egyedül van, akkor elég valószínű, hogy sokat maszturbál, és a pénisze hozzászokik ahhoz a nyomáshoz, amit a kezével produkál. A hüvely ennél valamivel tágabb, és idő kell, amíg hozzászokik.
Ha ez a helyzet, akkor kellhet akár fél év is, hogy tökéletes legyen minden. Ez persze nem azt jelenti, hogy addig nem lehet jó a szex, dehogyisnem, de ügyelni kell arra, hogy NINCS MASZTI!!! :) Esetleg kényeztesd gyakrabban orálisan, fejezd is be neki akár :)
Esetleg ruházz be egy szexi fehérneműbe (combfix, harisnyakötő, stb.), beszéljétek meg, hogy mi jó neki, nyújtsátok el az előjátékot (akár fél óráig is).
Ha felmerül valami egészségügyi probléma, akkor urulógus, és ha az nem talál semmit, akkor pszichológus (nem kell félni tőle, azért van, hogy segítsen) :)
23/F

3. vagyok
Ne keseredj el, nekem vagy fél évig rengeteg problémám volt azzal, hogy nem tudtam elmenni, vagy lelankadt közben. Türelemmel kell lenni. NE HIBÁZTASD MAGAD, mert azzal csak rosszabb lesz, mindkettőtöknek. Ha látja rajtad a feszültséget, ő maga is feszültebb lesz. Legyél vidám, határozott!
Beszéljétek meg, hogy milyen korábbi tapasztalatai voltak. Lehet, hogy egy korábbi partnerének fájdalmat okozott, vagy pedig kinevették valamiért, esetleg a mérete miatt bizonytalan. Ha a hétköznapi életben is lankadt az önbizalma, az is kihathat. Beszéljétek meg, legyél nyugodt és megértő, biztosítsd, hogy úgy fogadod el, ahogy van (persze csak ha tényleg így van :) ).
Amire még gondolni tudok: Esetleg nem ADHD-s a barátod? (figyelmi deficit és hiperaktív zavar) Nemrég írtam dolgozatot ADHD-sok szexualitásáról: Hevesen vetik bele magukat a dologba, aztán két perc múlva tök másra, mondjuk iskolára, vagy adóbevallásra gondolnak.
Ha van még kérdésed, írd ki nyugodtan ide :)
23/F

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!