Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire jönnek be az izmos fiúk (többi lent)?
Én Szép izomzatot elszedtem az elmúlt évek alatt , tehát csak a tapasztalataimat tudom megosztani....
régen senkinek se kellettem ha megnéztek is csak gúny tárgya voltam . Esélyem a nőknél 0-a volt , egy 60 kilós nyeszlett kis görcs voltam nem tudtak férfiként kezelni hiszen nem volt egy remek megjelenésem....Nekiálltam edzeni fejlődtem fejlődtem, kikerekedtem , egész jó izomzatom lett és azt vettem észre h egyre többen megnéznek , állandóan dicsérnek sőt mindig meglepődnek h a kinézetem ellenére abszolút kedves és humoros vagyok ..... Ennek ellenére nem vagyok beképzelt , nem tartom magam sem jónak sem többre más embertársamnál . Ez önmagunknak a szórakoztatása a testépítés , szeretem kihozni magamból a maximumot és fizikális határaimat feszegetni. NA de viszatérve :D Azóta jobban kedvelnek a nők . könnyebb ismerkedni, jobb a megjelenésem, önbizalmam. Teljesen máshogy viszonyulnak kezelnek az emberek mintha egyfajta tiszteletet harcoltam volna ki másoknál. Emlékszem vagy az ismerőseim és itt lányokat beleértve is amikor nekiálltam kinevettek h mire edzek nincs is rajtam semmi izom , meg h hába edzek semmi se lesz belőlem, minek edzek úgy se látszik...na nagyon sokat cikiztek, nevettek ....Ma ha meglátnak le vannak döbbenve h azt a k...va mi történt veled meg milyen jó alakom van, tanácsokat kérnek :) És volt olyan pátom akinek mutattam régi képet és azt mondta ha olyan lennék szóba se állt volna velem. Szóval edzél nyugodtan, aki kedveli a sportos testet annak be fog jönni aki nem kedveli azt meg kerüld el ;)
Nekem személyszerint csak az izmos srácok tetszenek. Nagyon szeretem a szép kidolgoztt férfi testez. Persze itt most nem a body-sokra gondolok akik lefújva, leszárítva a színpadon pózolnak. De egy jól kidolgozott felsőtest a vágyaim netovábbja. Sajnos vagy nem sajnos a vékony srácokat már észre sem veszem.
Mindez ellentmond a testalkatommal, mert egy telt alakú lány vagyok, de összefüggés nincs aközött, hogy én hogy nézek ki, és mi az ami nekem tetszik.
19/L
Nekem az átlagos, enyhén izmos alkat tetszik. A túl nagy izomtömeg nem jön be. A végletek nem tetszenek, se pálcika, se duci, se felfújt kondiszökevény ne legyen.
Átlagos alkatú 20/L, hasonló alkatú baráttal.
156 cm, 45kg, jó alakú, szép/átlagos arcú lány vagyok. Én kifejezetten undorodok a kocka hastól! A karja legyen vastag, izmos, erős vastag lábak, kis pocakkal :) Nekem ez az ideálom.
Szóval megerősítem a szóbeszédet, én is inkább a husis pasikat szeretem, mint az izmosat. Pedig volt bőven "tökéletes testű" udvarlóm, de sosem vonzottak igazán (legalábbis nem a testük
én 25 vagyok
kinek mi de az a tapasztalat aki izomra gyúr annak a szerszámmal meg gond van
ti tudjátok hogy mire kell a pasi
hacsak megjelenni ok de ha szexre is akkor tartsatok mellette egy szikár keményf@,su szeretőt
mert aki nem a szerszámra gyur az ott elgyengül
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!