Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 160 cm magas,60 kilós lányok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

160 cm magas,60 kilós lányok, a ti paramétereitekre hogy reagálnak a férfiak?

Figyelt kérdés
Molettnek érzitek magatokat? Milyenek a környezetetekben lévő pasik visszajelzései az alakotokra? A vonzó kategóriába sorolnátok magatokat?

2015. júl. 2. 16:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hát ahogy gondolod. Pont azért is tettem fel a kérdést, mert azt vettem észre, hogy a lányok olyan lányokat tartanak 'ellenállhatatlannak' meg 'szépnek' -meg már olyat is hallottam a szájukból, hogy "ha férfi lennék tuti ilyen barátnőt szeretnék"- akikre a palik különösebben (megfigyelésem szerint) annyira nem hajtanak. Ellenben (én is a fent említett méretekkel rendelkezem) nekem minden napra jut hódoló, volt amikor névjegykártyát nyomott a kezembe a srác, volt amikor a vonaton követett egy másik és direkt velem szembe ült le, hogy egész úton bámulni tudjon, mások rendszeresen megdicsérnek a barátomnak, hogy milyen szép barátnője van. Szóval tudnék válogatni rendesen :) Én jó nőnek tartom magam. Ha férfi lennék, magammal járnék. (vicc nélkül) Fura, hogy a lányok ideálképét nem a férfiigények alakítják, hanem a karakternélküli reklámarcok és testek:( Azoknál pont az a lényeg, hogy semleges, bábuszerűek legyenek.
2015. júl. 2. 20:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Ez mind-mind a médiának és az általa közvetített "divatnak" köszönhető. Olyan nők (sem) érzik magukat szépnek, akik azok, és úgy tökéletesek, ahogy vannak. A címlapokon és tv-ben szereplő nők miatt a pasik zsánere is formálódott. Ami régen "termékeny istennőség" volt, ma már egészségtelen kövér nő.

Lányok, nők! Gyönyörűek vagyunk. Nem a 45 vagy a 75 kg-munktól, hanem az igényes megjelenés, energikus, kiegyensúlyozott személyiség, pozizív kisugárzás, mosolygós arc, csinos öltözés és nőies viselkedés miatt. Ezek a fontosak. Nem az, hogy 36-os vagy 42-es nadrág kell-e. :)

2015. júl. 2. 23:58
 13/14 A kérdező kommentje:
Egyébként megjegyzem, én 160 cm+ 60 kilóval sem vagyok se kövér, se molett. Ebből látszik, mennyi más tényezője lehet a testsúlynak, testfelépítésnek. Mikor egyszer lefogytam 54 kilóra, olyan vékony, csontos arcom lett, hogy sokan meg is jegyezték. Valaki itt 45-50 kilót emlegetett nekem mint ideális testsúlyt, hát én azzal már meghalnék szerintem. De mindenképpen félelmetesen rosszul néznék ki.
2015. júl. 3. 07:23
 14/14 A kérdező kommentje:
Ja, és 38-as a méretem, pólóban sokszor jó az 'S'-es is. Akkor hol a probléma?
2015. júl. 3. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!