Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj a rib. ncokkal?
Sárga pillangó,
látom, hogy meleg is vagy mivel szívemezel egy férfit.
Milyen hímsovinizmus bmeg? Az ugye rendben van, higy a csajok mindenféle előnyt követelnek pusztán a nemiségük miatt? Na ne a pofátlan kívánságlisták melynek a tizedét nem teljesíteni ők maguk.
Hidd el, nagyon sok férfi kefél mindennap mással.
Nincs igaza az elsőnek. Gondolom rajta is átment a fél megye és most fel van háborodva, hogy kvának nézik.
Ha egy nő dugni akar, akkor elég elkuálktanua magát, higy "ba...ni akarok". Már csak ki kell választani a megfelelő jelöltet. Most ezért mit vártok, Nobel díjat. Férfiként viszont teljesíteni kell, éppen ezért a sok nő megdugása teljesítmény, ami dicsőség.
Nem egyenértékű az ha eléd b...sszák a sűlt húst azzal, ha kimész az erdőbe, levadászod az állatot, hazaviszed, negsütöd és úgy eszed meg.
A csajoknak alig kell tenni valamit a szexért, tehát be vergődjenek már ga egy bizonyos partnerszám után lehordják őket mindenféle ku...vának meg ri...cnak. Teljes joggal persze.
Én már mindenhova leírtam ez. Nem azzal van a baj hogy dugnak, csak más az ha valaki éhezik egy jó szexre meg más hogy "Valaki b*ssza szét a pinám"
Általában azokat r**ancozom le akik buliban jól beb*sznak, aztán szintén kiválasztanak egy hasonló részeg jelöltet és undorító mocskos módon dugnak ott ahol épp esik, mint az állatok.
Amúgy nekem sincsen semmi bajom velük nem ártanak nekem, ahogy a k**vák sem, de ha pénzért szexel akkor k**va, ha egy lány meg mindenkivel össze-fekszik r**anc. Mit kell szépíteni? Én is megdugtam sok nőt, de egyiket sem részegen a bozótban a hányás mellett és hasonlók.
De egyébként az utolsónak is igaza van. Amíg egy lány csak szétrakja a lábát és kénye kedve szerint megkap érte mindent, addig egy-egy srácnak legrosszabb esetben egy italt fizetnie kell, bár abból a szempontból nincs igaza, hogy ezekért a r**cokért nem kell megküzdeni.
A férfigyűlölő kis p**sáknak meg üzenem hogy húzzatok már! Az igazi feministák is szégyenkeznek az ilyen fletnis lelkisérült nők miatt.
Semmi gond nincs velük, csak az erkölcscsőszök csinálják a fesztivált.
Minden bizonnyal azért, mert nincs rendben a szexuális életük, és így próbálják kiadni a gőzt, hogy mások életébe beleszólnak...
Ja szóval az az "erkölcscsősz", aki szerint nem elfogadható és gáz, ha egy csaj egyik ágyból a másikba mászik, mindennap más pasival hempereg és tárogatja a lábát fűnek-fának? Akit konkrétan az nem dug meg, akinek nincs hozzá gusztusa? Ohh így már minden világos.
Ne röhögtess már :D
Egy valamire való nő, akibe szorult némi tartás, nem viselkedik ilyen undorítóan.
Azoknál van inkább a bibi, akik szerint ez normális, de ha már ennyire elfogadható, gondolom simán feleségül vennének egy ilyen "nőt", lényegtelen hogy mellettük még ugyanúgy 20 másik pasival is kúrogat.
sok fele ember nem tudja megerteni az ilyen viselkedest.
ferfiaknal alapvetoen az a fontos hogy eliteli a sok dugast, vagy sem. ebbol is van egy szuk csoport aki eliteli es tenyleg nem is kezd ilyen lanyokkal, es van egy hatalmas csoport akik haveri korben rohognek a ribiken, de mikor alkalom nyilik akkor ketkezzel kapkodanak utanuk.
lanyoknal van az a reteg akinek keves a szexualitasa. na ok sosem fogjak megerteni ezt a viselkedest. szamukra ezek mindeg mocskos undorito k..vak lesznek.
masik reteg aki szexi, es szereti is a szexet, de kb egesz eleteben mindeg kapcsolatban volt. ugyancsak nem tudja megerteni. mas kerdes, hogy pl mi szamit megcsalasnak, es ha megtortent annak a vetsege nem er e fel 10 egyejszakas kalanddal?
harmadik reget meg a vallalsosok. nekik elkolcsuk van, ideologiajuk. amitol merfoldekre all hogy berugjanak egy buliban, es engedjenek a nedves puncijuk csabitasanak. na ok is kardoskodnak rendesen.
sztem mindegy ki melyik csoportba tartozik es mit csinal. az a lenyeg hogy az aktualis elethelyzeteben jol erezze magat, ne folytsa el a vagyait, es ne is 100%ig azt csinalja amit a baratnoi mondanak. mert akkor hol van o? k....bol is lehet jo feleseg ha o dont igy, es elkoltozik. es szuz lanybol is lehet jo.
Legjobb védekezés a támadás.
", bár abból a szempontból nincs igaza, hogy ezekért a r**cokért nem kell megküzdeni."
Ne hidd. Van, aki felajánlja, hogy leszop ha kipótlod a hiányzó összeget, ami a belépőjéhez kell.
Sokuknak mindegy csak fax legyen.
Megint másik versenyeznek, hogy melyik helyi menő tahóval keféktek, mert mást nem rudbak felmutatni a szánalmas életükben.
Akinek meg híre van, azért rohadtul nem fog küzdeni senki, csak a lúzer majmok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!