Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj a rib. ncokkal?
Figyelt kérdés
Nekem nincsen semmi gondom velük, azt csinálják, ami nekik jól esik (alkalmi kapcsolatban vannak), ezt teljesen meg tudom érteni.2015. júl. 1. 23:25
12/33 anonim válasza:
Azzal nincs bajom, ha egy lány sokat szexel, de ha a szexuális életével kapcsolatokat tesz tönkre, és embereket ejt át, az már elítélendő a szememben.
13/33 A kérdező kommentje:
Kapcsolatokat tesznek tönkre? Én ilyet még nem hallottam :)
2015. júl. 1. 23:42
14/33 anonim válasza:
nekem semmi a mai nők 85% az semmi tartás nincs bennük 30 éves korukra kb 60 nak fognak kinézni
15/33 anonim válasza:
#9- es! Van rá szó: hímringyó :)
16/33 anonim válasza:
Túl sok van belőlük,semmihez nem értenek,és bunkók...
Ja és a jelzőből adódóan tudjuk mit csinálnak...
17/33 A kérdező kommentje:
#9, 10es
Forintos férfiak :D
2015. júl. 1. 23:49
19/33 anonim válasza:
Bocsi az OFF miatt tényleg, de besz*rás, hogy épphogy elküldtem a kommentem már jött is a privát lepkétől, miszerint idézem "fook ur mother" :DDDDD Rosszabb esetben úgy elküldeném a .....-ba, hogy csak na, amiért anyumat a retkes pofájára merte venni, de tudom, hogy fogyatékos, szóval fel se veszem. Valaki tudja, hogy kell tiltani?
20/33 anonim válasza:
Ne kérdező, tényleg ezt írta?? :DDDDDD
Jézusom, szakadok :D Pláne, hogy srác vagy :DD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!