Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok elmenni szex közben? 20/l
Akkor a párod egy hurkalé! Én kielégítenélek, de lehet hogy nem tudsz ellazulni vagy mif tudod én. :D Ki szokott nyalni sex előtt?
23/f
Páran azt tanácsolták hasonló kérdéseknél ,hogy ha tudod akkor hagyd abba a masztizást ,mert azt mondják ,hogy túlságosan is hozzászoktál ahhoz az érzéshez amit magadnak nyújtasz.
Ezért ha leállsz akkor úgymond kileszel éhezve és akkor talán sikerülni fog a pasidnak is ,kielégíteni utána meg már folyamatosan ő hozzá igazodnál.
sajnos nem tudom ,hogy ez beválik ,mindenesetre megpróbáltam segíteni ,de remélem lesz még olyan aki biztosabb a témában.
Köszi a válaszokat!
Kicsit meg van csavarva a dolog, mert távkapcsolat, de egy héttel talalkozás előtt már nincs maszti. Úgyis mindig egymásnak esünk ahogy találkozunk.
Én szoktam kényeztetni orálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!