Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jo otlet atszakitani mupenisszel a szuzhartyamat?
Figyelt kérdés
Nem talaltam pasit erre a feladatra aki normalis, de kivancsi vagyok milyen erzes.2015. júl. 1. 13:23
11/14 anonim válasza:
Azt én is szívesen megteszem neked, hogy átszakítom, de én azért nem rohannék ajtóstul a házba, előtte ismerkednék veled egy kicsit...
12/14 anonim válasza:
NEM! Röviden. Mi bajod a szűzhártyáddal? Miért zavar ha ott van, ha nem szexelsz még fiúkkal?
13/14 anonim válasza:
Én így vesztettem el és egy cseppet sem bántam meg.
Tartogassam az igazinak... persze. Mert akivel először lefekszek, az örökre velem marad, mi? Ekkora baromságot... Ja, és nekem nem az "elérhetetlen" páwák jönnek be, és nem csak a külső számít, mielőtt ezt hozná ki a válaszomból sok unott agyú ember.
Tök mindegy, hogy fiúval vagy dildóval veszíted el. Semmi jelentősége nincsen. De azt elmondom, hogy ezzel csak fizikailag veszíted el a szüzességed. Akkor nem leszel már szűz, ha egy ifazi pénisz van benned.
De én nem bíztatlak. Lehet, hogy neked nem jönne be a játékszer. Mindannyian mások vagyunk.
14/14 anonim válasza:
A legjobb amit tehetsz. Ha majd pasival fogsz szexelni akkor nem fogsz parázni, hogy fájni fog és jobban fogod élvezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!