Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó pár lányon látom, hogy nem tangát, v franciabugyit viselnek, hanem a szimplát. miért?
Legyen rajtad egy teljes napon keresztül tanga, utána fogadjunk nem fogod elvárni random idegen nőktől, hogy a semmiért viseljék.
A sima bugyi a legkényelmesebb, aztán azért csak nem fogok flancos bugyit felhúzni, hogy pár bunkó férfi jobban szórakozhasson miközben az engedélyem nélkül bámulja a fenekemet.
Nem egyszerű, a sok JPG-függő tangamániás tinédzser már felelősségre vonja a nőket, hogy miért hordanak normális bugyit...
Szerintem nincs szexibb, mint egy sportos bugyi, a megfelelő fenéken, természetesen.
ajjj olyan viccesek vagytok ti lányok :DD Mostanra nagyon kényelmetlen lett a tanga ? Mi változott rajta ? Amikor elértem azt a kort, hogy divattá vált (olyan 14éves lehettem) éveken át nem tudtam feldolgozni, hogy mennyire kényelmetlen valamit hordtok viszont bármelyik lányt megkérdeztem mosolyogva érkezett a válasz "Nem kényelmetlen, sőt kényelmesebb mint a sima bugyi".
Most hirtelen rohadt kényelmetlen ? Akkor akkor hazudtak annak fejébe, hogy ne nézze le őket az ember a divat majmolásuk miatt vagy most hazudnak ? :D
Én azóta teljesen abban a tudatban éltem, hogy a tanga tökre kényelmes, minden lány megmagyarázta, hogy jajj persze, hogy kényelmetlennek tartod mert neked vannak golyóid, de nekünk nincsenek.
De most ez a kérdés helyre állította az egyensúlyt :D
Utolsó, te nem vagy százas. Az fel sem merül benned, hogy van akinek ez a kényelmes van akinek az? Illetve mi közöm nekem vadidegen nők néhány évvel ezelőtti véleményéhez? Én már akkor is utáltam a tangát, bár néha valóban muszáj felvenni, mert nem szeretem ha szűk szoknyában átlátszik a francia bugyi vonala.
A barátnőm mindig is imádta. Ő magas vékony alkat, nem érnek össze a combjai, én ducibb vagyok nála. Lehet hogy neki nem vág úgy be, nem tudom.
Tény: csak 100% pamut bugyi egészséges. Tény: a tanga fazonja miatt nem egészséges, mert mélyen bevág.
Kényelem: változóak a vélemények, lásd mint fenn. Miért nem lehet elfogadni, hogy nem létezik olyan hogy a nők ezt szeretik meg azt gondolják? Miért nem lehet megérteni hogy mindnyájan különbözőek vagyunk?
x lány véleménye után eldöntötted, hogy a Nők (az összes, egytől egyig) mit tartanak kényelmesnek, és mit nem. Ok.
A tanga divat, mert jól néz ki benne a fenék, szóval ezt vesszük fel, ha valakinek tetszeni akarunk, de hogy eloszlassam a kételyeidet: meglepő módon nem a legkényelmesebb érzés a világon, ha egész nap dörzsöli egy idióta ruhadarab a segglyukadat.
Hozzá lehet szokni egy idő után? Nyilván... Lesz olyan természetes érzés, mint a sima bugyi? Nem mondanám.
Aztán meg ki tudja, lehet csak azért mondták ezt neked, mert nem akartak olyan kérdéseket hallgatni, hogy "Ha nem kényelmes, akkor minek viseleed?"
13-as vagyok
Tanga és tanga között is van különbség. Ha csak beütöd a szót a google-be, ezernyi fazont fogsz találni. Aki kényelmesnek mondja, az megtalálta a neki megfelelőt.
Nekem nincs vele bajom, már ránézésre tudom, h melyiket szabad megvennem és melyik az, ami bár nagyon tetszik, de tuti kényelmetlen lesz. Az anyaga is fontos, sosem vennék pl. olyan gagyi, színes, műcsipke randibugyi-féleséget, amit a kínai boltokban árulnak szexi bugyiként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!