Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogta már meg a puncitokat idegen?
Figyelt kérdés
tehát hogy alátok nyúlt? hogyan reagáltatok?2015. júl. 1. 09:50
11/41 anonim válasza:
Igen volt.
Hát, biztos nem felejti el egyhamar a kis magán akcióját!
12/41 anonim válasza:
Ha egy velem egykorú, helyes srác csinálná akár benne is lennék
13/41 anonim válasza:
Pár hete cèges bulin az egyik kollégám megfogta a fenekemet. Ahogy adtam neki egy pofont, a többiek széket borítva ugrattak fel, hogy mi történt. Jelzem azóta az uriember nem áll a cég alkalazása alatt.
15/41 anonim válasza:
Nem még soha, de mondjuk 16 éves korom óta elég konzervatívan öltözködöm és tudok morcosan nézni ha 1 méteren belül megközelít valami ellenszenves alak.
17/41 anonim válasza:
Előző vagyok,nem kérek privátot!
18/41 anonim válasza:
Szerencsére nem, pedig én is hordok mini ruhát, szoknyákat, stb. De rajtam látszik, hogy hideg vagyok és tartózkodó. Szándékosan.
19/41 anonim válasza:
17. A vízben? Hogyan?
Nem írok privátot, mert ezt kérted, de hogyan történt? Olyan közel ment hozzád valaki és nem tűnt fel?
20/41 anonim válasza:
Nekem a hipermangán fogta meg, és barna lett tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!