Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell "jól" orálisan kényeztetni egy pasit?
igen ha szó szerint angolul vesszük akkor:
oral - suck -> szopás
blowjob -> kézimunka/orál keverék
handjob -> kézimunka.
De orálisan kényeztetni csak szájjal lehet, ha orális tablettát kapsz (amit orálisan kell bevenni) azt is a szádba teszed bele nem a kezedbe.
Tény hogy elterjedt dolog kezd lenni ez a "hú én úgy tudok szopni... hogy ha leszopnálak az egekbe lennél" aztán a csajszi előveszi a két kezét... és azon gondolkozol mikor lesz már vége.
Ez egy hülye divat. De ez a része engem mondjuk perpill nem érdekel, mert aki orálnál blowjobozik az csinálja. Nekem van barátnőm aki orálnál orálozik és a kezeit egyáltalán nem használja.
De ettől még nekem ez számít szopásnak.
Persze ettől még van hogy megfogja vagy elkezdi verni esetleg néha közben a szájába veszi, de ezt elég nehéz megfogalmazni, én az övé vagyok ő meg az enyém. Ha ő ezt szeretné hagy csinálja. Ez annyira nekem nem esik jól mint egy kimondott orál, de a szex az kétoldalú dolog.
Barátnőm is imádja ha nyalom, jobban mintha ujjazom, mégis van hogy megujjazom, de legtöbbször én is tiszteletben tartom hogy csak a számat használom.
De egyébként, amikor szájjal elégít ki akkor kb 5-6 perc, míg ha kézzel keverve akkor akár több mint negyed óra is kell, hogy elmenjek, ezt ő is észrevette.
Szerintem próbálkozz többféleképpen. Aztán ahogy a legjobb azt úgy is észreveszed. Az hogy megpróbálod 5-6x másféleképp és abból 1 lesz kimondottan jó neki az még nem tragédia, legalább utána tudod mit hogy.
De ez pasifüggő. Haverom pont hogy imádja ha szopás közben a csaj veri is a farkát, én meg nem. Szóval félig meddig magam ellen is beszélek, csak hogy ne "általánosítás" vagy önfényezés legyen.
minél több nyállal csinálom, ez a lényeg
és a pasik szeretik, ha mélyre nyelem be, ez a tapsztalat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!