Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar ha pl a strandon láttok egy lányt akinek kockás a hasa?
Figyelt kérdés
2015. jún. 30. 12:35
11/20 anonim válasza:
Nam tartom vonzónak, ha egy lánynak kocka hasa van. Sőt Jobban vonz, ha sima a hasa.
12/20 anonim válasza:
Nem zavar, de a kockahas és a magas lányok se tetszenek, a kettő együtt meg pláne nem.
14/20 anonim válasza:
Imádnám, felizgatnak a sportos, izmos csajok. 23/F
15/20 anonim válasza:
Ez az összképtől függ.
Mutatsz képet magadról?
16/20 anonim válasza:
nekem nagyon tetszenek a magas sportos lányok, főleg ha kockahasuk van! :)
24F
17/20 anonim válasza:
Nekem sem tetszik a kockahas lányon, de zavaráshoz azért több kell ennél
18/20 anonim válasza:
Nemigazán szeretem a kockás hasú nőket. De ismerek olyan nőt, akinek még a kockás hasa is tetszik :)
Nem csak a hasat nézem. Inkább popsi mell, arc.
Emiatt szoktam néha befürödni :) Nézem a szép formás mellet ,popsit, aztán meglátom az arcát, és áá :( :)
De pl Rubint Réka szabályosan taszít !
19/20 anonim válasza:
#18: az ilyen az ún. butterface (but her face...)
20/20 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönnek. Imádnám ha kocka lenne,és ráadásul szemüveges,na akkor teljesen kész lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!