Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy a pasim farka még nem indul be a csóknál és az ölelkezésnél, csak, ha elkezdek "kézimunkázni"?
Figyelt kérdés
2015. jún. 30. 11:11
11/18 anonim válasza:
Az enyémnek már attól áll ha rám néz.
12/18 anonim válasza:
11. Akkor szar lehet nektek a strandon.
13/18 anonim válasza:
Hát ő, én amikor fiúkkal vagyok (fiatalok), nekik már ha hozzám érnek is, izgalomba jönnek, ha ölelkezünk az ágyban már ágaskodik nekik, mint a fene. :D Bár szerintem is egyénfüggő, bár pasinál kicsit fura. Mondjuk ha idősebb az illető, akkor szerintem már nem olyan meglepő.
14/18 anonim válasza:
A mai effeminált fiúk között sajnos lassan ez lesz a normális.
15/18 anonim válasza:
Normális. Örülj, hogy egyáltalán feláll neki és ne baszogasd azzal, hogy csókolózástól miért nem.
16/18 anonim válasza:
Van akinél ez előjött dolog van akinél nem. Pl. a szerelmemmel én is úgy vagyok, hogy elég ha belép az aurámba és máris merevedésem van.
Ok nélkül nem is szexuális értelemben. Viszont más nőnél nem volt ilyen. Csókra viszont feláll nekem is. De természetesen van akinek nem.
És ez nem gerjedés kérdése egyszerűen inger kérdése. Neki ennyi inger kell a merevedéshez.
17/18 anonim válasza:
Szóval embere válogatja. Én, hanem vagyok beindulva, csinálhatnak velem bármit. Először agyilag kell ráhangolódnom, utána már minden pozitívan hat. Az ember legfoóbb nemi szerve az agy, azt olvastam.
18/18 anonim válasza:
Nem normális. Ilyen fiatalon azonnal kellene reakciót produkálni. Én 40 éves vagyok de azonnal áll a cerkám a legkisebb ingerre is,pláne egy csókra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!