Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek miről álmodjak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miről álmodjak?

Figyelt kérdés
18 / F akkor tudok elaludni ha valaki tud mondani egy rendes álmot mert amúgy ként mindig rémálmaim vannak bocs hogy ide írom de itt jó arcok vannak és válaszolnak
2015. jún. 30. 00:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát, ahogy magamon észre vettem, az álom alapjait nem tudod irányítani, max a benne történő dolgok egy részét.

Próbálj meg új helyeket felfedezni, embereket megismerni álmodban.Érdekes dolgokra lelhetsz.

2015. jún. 30. 00:12
 2/6 opened paradise ***** válasza:

Én át tudom alakítani,de abban nincs móka.

Mik a rémálmaid?

Mondjuk azt,hogy repülsz. De nem a mariskától...

2015. jún. 30. 00:15
 3/6 RRR ***** válasza:
olvasgasd a kamaszutrát
2015. jún. 30. 00:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Próbálj meg olyan dolgokra gondolni, amit az életben nem mernél kipróbálni, hátha "átmegy" az álmodba is. Nincs is jobb annál, hogy ott aztán szabadon, következmények nélkül megtörténik.:)
2015. jún. 30. 00:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Kedves paradise!

A maristól nem lehet repülni.

Kérdező!

Álmodd a következőt!

Sétálsz a fák alatt és megpillantasz egy óvodát.

Erre úgy döntesz,hogy bemész.Hogy minenek azt te magad sem tudod,de nemész és leülsz a padra.

Vársz a nagy csendben a nagy semmire.Már kezd unalmas lenni az egész,mire kijön egy vén óvónő,hogy vidd fdl a konyhára az étellistát,mert vénségére öszekevert téged a dietetikussal.Te,hamár úgy sincs semmi ddolgod,szó nélkül fogod a mappát és elkezdsz felfelé cammogni.Ott vagy már az ajtónál.kinyitod az ajtót és az arcodba csap az étel illata amit főznek.Erre belépsz,mert hát a lista is a kezedben,meg hát be is kapnál valamit.Sétálsz a gőzben,a finom kajcsiról fantáziálva,mikor egy furcsa hangra leszel figyelmes...

Jössz mégegyszet? Kérdi egy hang.Mivel érdekel,hogy mi a fene lehet,tovább lépsz egy lépést.Az utolsót!Mert több nem lesz!És meglátod a tejjel mézzel folyó kánaánt....

Az összes szakács nő,konyhalány bikiniben gőzölteti gyönyörű,sejem síma,napbarnitott testét.Kicsi,karcsú kezükkel feléd nyúlnak és vetkeztetni kezdenek...

Minden testrészedre akad egy gyönyörűség,amit meg is kóstolsz....

Majd ird le a végét! ;)

2015. jún. 30. 00:43
 6/6 A kérdező kommentje:
a kamaszutrát kívülről tudom az uncsi félelmem azt még nem találták fel akitől amitől én félnék ,de azért volt egy két jó válsz is az utsó különösen tetszett :)) de sajnos megint rémálmaim voltak mindig egy háborúban vagyok ahol gyilkolnom kell és felmegyek egy hegyre ahol elszál egy sárkány felettem amire rá van írva hogy jelenések 1/2 ami a bibliában a világvégét jelenti
2015. jún. 30. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!