Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Megtudom határozni azt hogy...

Megtudom határozni azt hogy miről álmodjak?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést úgy értem hogy pl. olyanról álmodnák amiről szeretnék, pl, az álmomban sétálnék egy parkban vagy találkoznák egy eléggé kedvelt személlyel.

normális válaszokat szeretnék, nem akarom azt hogy lehülyézettek meg minden, én csak érdeklődök

2011. jan. 16. 00:48
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
igen, ezt úgy hívják, hogy tudatos álom
2011. jan. 16. 00:50
 2/7 A kérdező kommentje:
és meglehet valahogy tanulni, vagy mit kell csinálni hogy tudatosan tudjak álmodni ?
2011. jan. 16. 08:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen témájú könyvek, (én is olvastam régen),a neten is találsz. De sok gyakorlás kell, szerintem nem könnyű elsajátítani.
2011. jan. 16. 13:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Azért sok sikert, és írjál, ha sikerült!
2011. jan. 16. 13:21
 5/7 anonim válasza:
Persze hogy lehetséges.Én már próbáltam, nos nem egyszerű.Nem elég hogy nagyából koncentrálsz.Mindent ki kell ürítened a fejedből, csak annak kell maradnia.A leendő álmodnak.Sok sikert hozzá, még olvass utána!
2011. jan. 17. 20:47
 6/7 A kérdező kommentje:

szerintetek ennyiből meg lehet ?

[link]

2011. jan. 18. 13:30
 7/7 anonim ***** válasza:

1.:Gyökeresen változtasd meg az életed, tegyél csak olyan jó dolgot amiről álmodni szeretnél életed hátralevő részének minden egyes napján.

2.:Miután ebből áll az egész életed, csak jó dolgokról fogsz álmodni.

A siker garantált és bárkinek ajánlom.

2011. jan. 18. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!