Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen kettőnkkel?
van egy fiú, közel egy éve ismerjük egymást. mindennap beszéltünk, csinosnak nevezett, belájkolta minden képem, a jó kiírásaim, kikérte a véleményem és én is az övét, rengeteg mély témáról beszélgettünk, és bár nem tudtunk találkozni az óriási távolság miatt, joggal feltételeztem, hogy ő is elkezdett irántam többet érezni. én nem lettem szerelmes, csak azt éreztem, hogyha ő ír, görcsbe rándul a gyomrom és aligha tudok másra gondolni (szerepet játszott benne szerintem, hogy nagyon barátaim sincsenek). elmondtam neki május végén az érzéseim, mire azt mondta, sajnálja, ha félreértettem, de ő csak barátként tekint rám. mondta, hogy volt már így és ő a helyemben nagyon csalódott lenne - nem titkoltam, hogy fáj, de ő biztosított, hogy semmi sem fog változni kettőnk között, és örül, hogy tisztáztam. ennek ellenére viszont azóta háromszor, ha beszéltünk röviden, és bár jót tett ez a közel 2 hónap szünet, azt hittem, egy idő után már tartja magát az "ígéretéhez". megkérdeztem tőle pár hete, hogy azért nem ír-e, mert azt gondolja, még mindig ez van bennem, erre azt írta, nem, de nem ment bele többe. csalódott vagyok, hogy ennyi intenzív beszélgetés után csak ennyi... mit tegyek? írjak neki, vagy ne? esetleg megírjam neki a véleményem, vagy mit feltételezzek? tegnap volt a szülinapom, és este nyolcig vártam, hogy felköszöntsön, de nem tette, úgyhogy ráírtam, hogy "köszi". azt felelte, este akart, de ha már itt járunk, BSZ, én meg megírtam, hogy sajnálom, ez nem lerohanás akart lenni. ő meg, hogy "tudom", és mintha kicsit tisztában lenne vele, hogy a hallgatásával sért. szerintetek?
L
Hat nezd ha O csak beszelgeto partnert akart akkor toled megkapta
Tobbet ne is varj ilyentol nezz mas utan ez csak idoveszteseg Neked
részedről ez már nem barátság :D
hidd el, személyes tapasztalat
hagyd a francba, minél előbb szabadulj meg tőle, meg az érzéstől, hogy szereted
én is sokáig mondogattam magamnak, hogy barátok meg ilyenek, de na ne vicceljünk már :D
na sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!