Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ti a mekkora és milyen ciciket szeretitek?
#5 #15 jókat írt :D
amúgy nem bántásból de tényleg nem értem miért buknak egyesek a kis mellekre. Nem mondom, lehet ez is szép, mega a túl nagy is ronda, de ha már lehet választani :D
Nem a kis mellekre bukok, hanem zavarnak a nagyok. Engem nem érdekel a nők melle. Nem ugyanaz. :-)
Kinek mi a furcsa. Nekem az, hogy egy felnőtt ember a nők melléhez vonzódik. Tudom, hogy kisebbségben vagyok ezzel, nem is szoktam ezzel kérkedni, de fölösleges izlésvitákba bonyolódni.
42F
Értem, de azért nem kéne azokat lepontozni akik azt írják, hogy a kicsi tetszik NEKIK! Ugyanis erre a kérdésre nincs rossz válasz, bár legusztustalanozni bárkit rossz válasz, mert gusztustalan max. az lehet ami szilikon (de az is lehet szép), vagy aki ápolatlan, szőrös, stb. Én sem mondom egy túl kics, vagy éppen nagy péniszre, hogy undoritó, csak ha ápolatlan, igénytelen!
Egyébként köszönöm az eddigi válaszokat, még jöhetnek!
Fiatal koromban a női mell nyelvtani fokozása a következőképp történt: nagy, nagyobb, éppen jó.
Manapság (50 fölött) a mértéktartóbb idomokat kedvelem.
Én amilyen képeket láttam itt, egyik sem tetszik. Szerintem túl nagy. Kicsit sem jön be. A kicsi mellett preferálom. A nagy valahogy nem tetszik
Vékony alak és hozzá illően kicsi mell (mellesleg fenéknél is így vagyok)
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!