Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ti a mekkora és milyen ciciket szeretitek?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok, valamint a troll válaszokat mellőzük! Előre is köszi!2015. jún. 27. 22:43
11/41 anonim válasza:
A 75B tökéletes nekem, de, ha ettől kisebb is, az sem zavar, sőt...igazából a formája számít. Kis kerek, feszes, előreálló bimbókkal :P Max közepes méretű legyen.
12/41 anonim válasza:
Én a nagyobb melleket szeretem, nem szeretem a kicsi melleket, engem valamiért nem nagyon izgat.
25F
14/41 anonim válasza:
Legideálisabb a D méret, ami szép formás, gömbölyű és arányos a mellbimbóudvara.
16/41 anonim válasza:
Nagy legyen és természetes. C kosártól felfele egyre jobb, túl nagy mell pedig nem létezik :D Egyszerűen megőrülök a nagy mellekért, mindennél jobban imádom őket. Ellenben a kicsik számomra kimondottan csúnyák.
18/41 anonim válasza:
Az 5-ös válaszoló által linkelt Ewa Sonnet, kb. az ő mellei a tökéletesek.
19/41 anonim válasza:
Előző, ízlés dolga. Nekem az már a gusztustalan kategória.
20/41 anonim válasza:
Én is a hatalmas, természetes melleket szeretem. Az 5-ös által linkeltet én is tökéletesnek tartom, csak sajnos ritka az ilyen adottságú lány. Persze már a D kosaras mellek is gyönyörűek. Nekem a kis mellek tartoznak a gusztustalan kategóriába, nincs bennük semmi nőies.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!