Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha elvárásom van?
Figyelt kérdés
Szóval megmondtam a leendő szexpartneremnek akivel most leszünk először együtt hogy én biztos nem csinálom kocsiban vegyen ki egy szobát de olyat ami normális..Nem arról van szó nagyon kívánom de megalázónak érezném..25/N2015. jún. 27. 17:00
1/12 anonim 

válasza:

Szerintem igazad van. Tök gáz kocsiban dugni. Es ezt férfiként mondom.
2/12 Béla1977 

válasza:

Ha nagyon kívánod a szeretőd mindegy hol szexelsz vele,ugyanolyan jó lesz
3/12 anonim 

válasza:

Az alkalmi szex önmagában megalázó egy nőnek a nőiességében... Így gáz.
4/12 A kérdező kommentje:
Mi a megalázó azon ha két ember kívánja egymást?Nincs párja vagy ilyesmi..
2015. jún. 27. 17:19
5/12 anonim 

válasza:

Már bocsi, de mi az, hogy "ő vegyen ki szobát"? Miért nem vesztek ki szobát ketten együtt? Ez így kb. a prosti kategória részedről.. :D
6/12 A kérdező kommentje:
Szerintem nem gáz mert nő vagyok és vannak elvárásaim.Inkább az a prostis aki az út szélén a kocsiba...
2015. jún. 27. 17:30
7/12 anonim 

válasza:

Egyetértek a 3-mas válaszolóval, ez az "összejárunk dugni" téma már önmagában megalázó dolog, mondom ezt nőként. Ilyesmibe biztos nem mennék bele, van bennem annyi tartás, hogy nem bújok össze akárkivel, csak azért mert nincs pasim.
8/12 anonim 

válasza:

Ez teljesen természetes. Én férfiként is elvarnam hogy normális körülmények közt legyek együtt valakivel. Sokkal jobban ralehet hangolodni a másikra. 26F
9/12 A kérdező kommentje:
Akárkivel én se járnék össze...
2015. jún. 27. 17:47
10/12 A kérdező kommentje:
Egyébként meg mivel lenne az jobb ha hitegetne amíg nem kap meg aztán lapát?
2015. jún. 27. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!