Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem? Fiatal lány idősebb férfi (? )
Figyelt kérdés
Van egy pasi aki kétszer annyi idős mint én és nős . Amugy a szomszédom . Amikor a felesége a közelben van leszar és rám se néz . Amikor nincs ott a neje akkor rám kacsintgat és szexuális utalásokat tesz .2015. jún. 27. 12:30
11/11 anonim válasza:
Rendben én ezt megértem teljesen. És el is hiszem, hogy neked ilyen szándékaid nincsenek, nekem se volt, de az idő ahogy múlt éreztem, hogy kezdek többet érezni iránta és nehéz lett volna megállni, ha próbálkozott volna akár egy csókkal is. De nyilván nem engedtem volna, csak ez egy idegtépő játék. Lehet még úgymond nincs semmi, de általában ezek a hapsik nagyon szépen elő tudják adni magukat és magukhoz édesgetnek. Utána meg te leszel, aki szenved, mert hidd el neki 1-2 menetre kellenél. Sajnos, de ez ilyen. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!