Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem? Fiatal lány idősebb férfi (? )
Az első kettő két idi0ta! Kössétek fel magatokat, életképtelenek!
Ezt úgy hívják hogy flört! Ami többnyire megmarad ilyen kis kedvességek szintjén, mert bír téged és mert egészséges férfi és tetszel neki. Ez csak egy ártatlan kis játék. Ha felveszed, akkor folytatja, ha szólsz neki finoman, akkor venni fogja a lapot hogy elég lesz. Mit kell ebből ilyen nagy ügyet csinálni? Fel kell nőni és helyén kell kezelni a dolgokat!
#5: Kösd fel inkább te magad, köszi, és ne okoskodjál itt nekem, mert én tudom miről beszélek, ugyanis tapasztaltból mondtam azt, amit mondtam és mindenféle rosszindulat nélkül. Hogy létezhetnek ilyen gyökér emberek, nem is értem.
Kedves kérdező, ha szerinted meg nincsen benne semmi rossz és nagyon rendes pasi, akkor minek kérdezed a véleményünket? Számomra ez is magas.
Én is pontosan ilyenbe keveredtem bele, sőt még most is azon vagyok, hogy elfelejtsem az egészet..
2
Lemaradt: Szóval ez a pasi is 2x annyi idős, mint én, felesége van, nagyon jófej és kedves, folyton flörtölt, bókolt stb... De az idő múlásával elég nyilvánvaló vált, hogy mit is akar, ami nem más, mint szex. Nem volt számára fontos, hogy én mit érzek, vagy hogy engem kiborít ez a szitu, ahányszor találkoztunk annyiszor flörtölt meg célozgatott. És ez még csak tömören röviden összefoglalva a sztori. Áldom az eget, hogy nem történt semmi, ja és számomra a legnagyobb visszatartó erő az volt, hogy felesége van.!!!! Egy házasságot szétszedni elég gusztustalan dolog, és ne hidd azt, hogy te leszel számára az első, mert az a hely már foglalt.. Ebbe azért gondolj már kicsit bele.
De felőlem azt csinálsz, amit akarsz, én tényleg csak jót akartam, de úgy látszik már ez is baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!