Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meg lennétek szorulva anyagilag, lányok, vállalnátok szexuális kalandot? Folyt.
Figyelt kérdés
vagy soha, semmi esetre sem? kérlek írd le, ha esetleg volt már ilyenre példa2015. jún. 27. 10:29
11/14 anonim válasza:
igen,szükségem volt a pénzre és gondoltam kipróbálom :P
egyébként 30.e-t kaptam ( és a fél napom ráment :/ )
12/14 anonim válasza:
Előző!
Azért fél napra 30e Ft nem rossz díj.
13/14 anonim válasza:
Nem volt eddig ilyen, de ha tényleg annyira megszorulnék, akkor lehet. Ez mostanában nem úgy néz ki, hogy előfordulhat, be tudom osztani a dolgokat. Nyilván mielőtt az utolsó tartalékaim elfogynának, már keresnék valakit, akihez nem undorral nyúlok, hogy ne az utolsó 5 Ft-os után az első szembejövővel kelljen, hanem valamilyen szinten megválaszthassam, hogy kivel. Mondjuk előtte a családhoz fordulnék, és ha ők sem segítenek, meg melót se találnék, akkor elméletben talán képes lennék erre.
14/14 anonim válasza:
A szexxel jól lehet keresni... nekem volt már olyan hogy fizettem egy nőnek rendszeresen azért hogy kinyalhassam. Nagyon bejött nekem, én viszont neki max átlagosnak tűntem:) Egyszer azt mondtam neki, hogy akár fizetnék is neki ha kinyalhatnám, annyira vágyok rá. Aztán meglepetésemre azt mondta, oké. Utána amikor kedve volt hozzá, kinyalatta magát velem, de ingyen sosem tehettem meg, és természetesen semmi mást nem csináltunk. Mégis imádtam a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!