Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is volt már úgy a fenéknyalással hogy idegenkedett tőle, de miután kipróbálta szinte a rabja lett?
Figyelt kérdés
2015. jún. 26. 21:50
2/8 A kérdező kommentje:
Mióta kipróbáltam azóta én is.
2015. jún. 26. 22:07
3/8 anonim válasza:
Nekem a partnereim voltak így ezzel. Már aki belement.
4/8 A kérdező kommentje:
Utólag furcsa hogy eleinte miért idegenkedtem tőle
2015. jún. 26. 23:52
5/8 anonim válasza:
Nem idegenkedtem tőle. Kezdettől fogva vonzott
6/8 anonim válasza:
volt,de ez a normális. elsőre a "sex-cselekmények" undik,meg juj,és jaj,de ahogy idősödünk érettek leszünkrájuk.
8/8 anonim válasza:
7: de, de bizony, hogy ki fogod próbálni, - és utána fogsz csodálkozni magadon, hogy ugyan miért is gondoltad, hogy nem fogod kipróbálni :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!