Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy fiú ha félénk miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú ha félénk miért röhögik ki míg a lányokat nem? 17/F

Figyelt kérdés

A lányokat miért kell sajnálni? Mert hát szegény ha fél a szextől akkor egy fiúnak erre oda kell figyelni. Ha felteszem a kérdést, hogy :

17 éves fiú vagyok és parázok betenni a barátnőmnek mert lehet hogy kicsi a farkam, vagy mi lesz ha meglátja a fütyim, akkor biztos kiröhögnének és azt mondanák, hogy menj haza kisfiú és játssz otthon a kukiddal. Egy lánynak miért nem lehet ilyet mondani? De még ha egy lány azt írná hogy egy fiú nagyon kivan éhezve rá és nagyon nyomul kettesben mert vele szeretne lenni, akkor még a fiú lenne elítélve mert hát egy lánynak ez nem megy úgy és majd ha ő akarja. Egy fiú ha nagyon akarja akkor már egy nyomulós aki nem veszi figyelembe a lány igényeit. Egy fiú igényeit mikor veszi figyelembe egy lány? Miért röhögik ki ugyan azért egy fiút, míg egy lányt nem?

2015. jún. 26. 14:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor te nem érezteted vele hogy csak te döntheted el lesz szex vagy sem? Mert azt montad a féfi kezdeményezzen de ezt csak a nő fogja eldönteni kaphat e bármit. Nálatok nrm kezdeményezitek a szexet? Akkor kiolvassátok a gondolataitokból? Te valamit nagyon tudsz. Nem lehetne hogy taníts sok lányt erre az önzetlen kapcsolatra. Én még eggyel sem találkoztam.
2015. jún. 26. 21:50
 12/17 anonim ***** válasza:
Figyelj, ezt nem tudom neked így elmagyarázni. Mi tudjuk és kész. Nem tudom ragozni.
2015. jún. 26. 22:00
 13/17 anonim ***** válasza:

6-os jó nagy faxságokat írtál.

Ha egy hülye pi...a rám nyomul, én meg lepattintom, mert nem akarom megdugni akkor baxhatja. A nő teste pedig nem egy szentély, amit a férfi bemocskol és ki kell érdemelni, mint valami jutalmat. Az igazi Férfiak után meg a csajok futnak.

Amúgy szerintem nem azért néznek ku...nak mert szőke vagy és nagyok a csöcseid.

2015. jún. 27. 01:20
 14/17 anonim ***** válasza:

"A másik, az hogy te kéred a szexet, de a párodnak, vagy partnerednek nincs kedve hozzá az az ő döntése, joga van téged visszautasítani ha úgy érzi, hogy ez neki ott és akkor nem esne jól. Hogy te ezen megsértődsz az a te bajod, de a döntés szabadságát meg kell adnod."

Aki meg szokott sértődni egy visszautasítás miatt, az a nő. Legalább is a legtöbb esetben. Ha dugni akarsz fel van háborodva, hogy ő nem ku...va. Bezzeg ha lepattintod, hogy nincs kedved, méh jobban ki van akadva. És itt is bukik a mindig a nő dönt műsor.

2015. jún. 27. 01:29
 15/17 A kérdező kommentje:
Rámászik a pic.a a férfira? Ilyen nő is van? Azért rám is mászhatna egy. Azért az elkeserített hogy nekünk férfiaknak nincs beleszólásunk hogy szexelni akaunk. Akkor meg minek kezdeményezzünk? Kezdeményezzenek a nők. De ezt meg nem iátom. Nem kezdeményezet még nekem egy nő sem. Én még mindig fenntartom hogy ebben férfi és nő egymásratalálásában a férfinak van rosszabb helyzete. Bármennnyire is van önzetlen nő/csak én nem látom/ a nők visszaélnek mindennel hogy megalázzák a férfit. Szerintem a legtöbb férfi ezt tapasztalja!!!
2015. jún. 27. 04:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Hidd el, vannak ilyen ri...cok. Fentebb írtam, hogy nincs minden faszi szopóágon. Az igazi férfinak nem elég egy helyes pofi neg csöcsvillantás. A csajnak ott már iparkodnia kell. Mellesleg fasziként te döntöd el, higy melyik nőt akarod megdugni, így több tucathoz, százhoz is odamehetsz. Előbb utóbb sikered lesz. A nő pedig csak azok közül választhat, akik odamentek hozzá. Ha egy este csak három igénytelen proli megy oda hozzá csak közülük válogathat mert b...szatlanul megy haza.
2015. jún. 27. 08:03
 17/17 A kérdező kommentje:
Igazad lehet 16-os. Nekem most már nagyon ki kéne ismerni milyen a nő. Nagyon nehéz kezelni őket. Hatalmas színészek és annyira tudnak hazudni/tisztelet a kivételnek/ hogy nem is tud anélkül élni. Akkora hatalmi vággyal feminizmussal vannak felvértezve a nők hogy egy férfit vagy általuk irányíthatóvá vagy megalázottá teszik. Igen tudni kell úgy látszik azonnal ha egy nő hatalmi harcot akar akkor azonnal otthagyni és őt is tudni megalázni. Mert másképp egy nő mindenben fölényben érzi magát. Lehet higy így sok nő nrm lesz az életemben vagy nekem us jó színésznek kell lennem és ha hazzdtam egy nőnek egy éjszakáért akkor nagyon fyorsan ott kell hagyni és nem elmagyarázni hogy túl nagy arcal vagy leány és nincs mit magyarázkodi de csak a tested kellet. A lis becsületes nők meg hol vannak? Szerintem sehol. Várják ők is hogy válogathassanak és fitymálhassák a férfiakat az ő általuk felállított valamilyen szint szerint. Azt hiszem teljesen jogos kérdést írtam ki.
2015. jún. 27. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!