Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan fiúk akik szeretik a telt lányokat és nem csak perverzióból?
a legtöbb pasi olyan hogy azért akar megismerni mert ez a fétise hogy "kövér" lányt akar..
én mindig utáltam ezt a jelzőt használni magamra, nem vagyok annyira vészes szerintem 156cm vagyok és 71kg a fenekem nagy, és a mellem amin úgy jobban látszik, inkább olyan kis pufi az arcom is.
Szóval, van olyan aki ezeket a láynokat tényleg szépnek találja és megakarja ismerni a személyiségüket is, vagy mindenki csak sex szempontból közelíti meg?
Ha nektek ez tetszik , akkor légyszíves indokoljátok meg mit kedveltek az ilyen lányokban.
175cm és 90kg vagyok, de komoly kapcsolatban élek már 5 éve. A barátom kívül-belül szeret. Mikor először látott akkor a külsőm fogta meg, de aztán egyre több időt töltöttünk együtt, és azt mondta hogy ha nem ilyen lennék, amilyen vagyok, akkor nem sokat érne hogy alapból szerinte csinos vagyok. Tehát vannak olyan pasik akik nem egy fétisük kiéléséhez szükséges "tárgynak" tekintik a kövérebb lányokat. Biztos te is találsz majd magad mellé valakit. :)
24L
Nyilván ha valakit szépnek találunk az azt jelenti hogy szexuálisan vonzónak találjuk. Ez édes kevés egy kapcsolathoz, de ha valakit vonzónak találsz anélkül hogy ismernéd az már egy jó alap :)
Én azt tartom vonzónak bennük hogy kiemeli a nőies vonásokat és természetesebbnek tartom mint az átlagos alkatú lányokat. Ennél jobb indokom nincs. >_<
Én szívesen beszélgetek bármilyen alkatú lányokkal :)
18/f(szintén ,,telt")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!