Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti randiznátok/járnátok egy prostituálttal?
6 évig párkapcsolatban éltem 1 éve vége bárkivel elkezdtem kapcsolatot kiépíteni meg untam nem érdekeltek nem léptünk egyről a kettőre. Eddig 3 alkalommal voltam a lánynál először hirtelen felindulásból, de nagyon pozitívat csalódtam.
Igazából tudom, hogy csak illúzió a kedvessége, törődése stb. De tényleg nagyon kedvesnek szépnek meg úgy mindennek tartom. Nem tudom mennyire rendelkezhetek 0 érzelmi intelligenciával vagy vagyok lelki nyomorék, ha már azon gondolkozok, hogy szívesen meghívnám valahova vagy ilyesmi ?! :D
Szerintetek sok ilyen ajánlatot kapna ? Illetve lenézne és nyomoréknak tartana mivel tudja magáról, hogy mivel foglalkozik és egy épelméjű ember aki ráadásul a vendége meg sem kéne fordulni a fejemben ? :D
figy, ez csak álmodban!
Ne zúgj bele! Felesleges. Inkább keress egy lányt valahol.
Te beteg vagy! Meg aki egy k.rv.t egy boltos lányhoz hasonlít az egy elmeroggyant!
"Ha azt nézem a boltos lányt is elhívhatja egy vásárlója randizni és ismerek is egy párt akik így jöttek össze"
Még mielőtt szerelmes leszel bele, ismerkedj meg vele jobban!
És hívd el valahova, ahol veled egyenrangúnak érezheti magát (semmit nem veszthetsz, ha esetleg visszautasít)!
Én ismertem jó pár ribit, és volt köztük nagyon értelmes és érzelmes lány is!
Éheznek a jó szóra, a szeretetre!
És ne foglalkozz az előítéletekkel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!