Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, csajok, nők, hölgyek, nénik! Milyen magas volt a legalacsonyabb férfi akivel együtt voltatok?
Figyelt kérdés
Akár komoly kapcsolatban, akár nem. És ti milyen magasak vagytok? Kort is írjatok, előre is köszi!2015. jún. 25. 19:56
11/18 anonim válasza:
En 165 cm vagyok, egyik exem is ennyinek mondta magat, de en allitom, hogy par centivel alacsonyabb annal, mivel en magasabb vagyok nala :D De amugy nem zavart. 24L
12/18 anonim válasza:
Kérdező. Ha ilyen 170cm vagy, ami baromira alacsonynak számít a 176cm-es átlag mellett - sok jóban ne remélkedj. Még a 155cm-es alacsony nők nagy része is 180cm v feletti férfival kezd kapcsolatot, csak nézz szét magad körül és láss. A többi meg alapból esélyt sem ad, mivel akkor megsértődnének a szegény magassarkúk, illetve a szükséges védelem is hiányozna, amit 170cm-es alacsonysággal nem lehet biztosítani.
13/18 A kérdező kommentje:
Én 172cm vagyok, de ha igaz amit az itt válaszolók írtak, akkor nem kell attól tartanom, hogy a normális csajok emiatt nem akarnak összejönni velem. :) Utolsó, van abban igazság amit mondasz, mert az utcán én is ezt látom töbnyire, de az butaság, hogy egy 170 cm körüli kidolgozott testű férfi ne adhatna biztonság érzetet. Meg azért remélhetőleg a legtöbb lány nem ilyen célból "tartja" a barátját...
2015. jún. 25. 23:45
14/18 A kérdező kommentje:
Ki pontozhatott le mindenkit?
2015. jún. 26. 00:24
15/18 anonim válasza:
Biztos te voltal es most ezzel a kerdessel masra tereled a gyanut :D
16/18 anonim válasza:
(Eddig csak egy barátom volt, vele vagyok most is, bár ő nem nevezhető alacsonynak.)
Ő 191 cm, én 171 cm.
18/L
17/18 anonim válasza:
Én nem teljesen vagyok lány, de az alacsonyabb fiúk jobban bejönnek. :)
18/18 anonim válasza:
Én imádom az alacsony lányokat. Számomra izgatóbbak. Pedig magas pasi vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!