Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti azért vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti azért vagytok hűségesek mert nem is vágytok többre mint amit a partneretek adni tud és az újdonság varázsa sem mozgatja a fantáziátokat, vagy azért vagytok hűségesek mert ez a normális?

Figyelt kérdés
Azért vagyok kiváncsi mert mi pasik többnyire csak azért nem lépünk félre mert nem akarjuk megbántani azt a lányt akit szeretünk és érdekel nőknél ez hogy van?

2015. jún. 25. 16:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eszembe se jut. Szeretem a párom így szelektív a látásom is. Észre se veszek másokat. Eszembe nem jutna egy kalandért kockára tenni a kapcsolatom egy olyan emberrel akivel összekötottem az életem. Egyébként sose volt nálam olyan, hogy újdonság varázsa. Ez mondjuk gondolom amiatt van, hogy eleve szex csak szerelemmel működik nálam.
2015. jún. 25. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!