Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szekesfehervaron nappal hol lehet kocsiban szexelni?
Figyelt kérdés
Sajnos jelenleg nalam nem lehetunk, a parom viszont nem fehervari. Ha a tapasztalatát valaki megosztaná, azt megkoszonnem.2015. jún. 24. 18:25
11/17 anonim válasza:
Pesten ha annak idején augusztus 20-án nem lett volna az a nagy vihar,akkor lehet, hogy valami összejött volna, nem is tudom már hány éve volt az, ép Pesten voltam, unokatesómmal és baráti körével elmentünk megnézni a tűzi játékot, arra lettem egyszer csak figyelmes, hogy két szöszi néz és mosolyog, na gondoltam, lesz ami lesz, odamegyek, erre hirtelen rázendít a vihar, az emberek rohannak fedett helyre, a két szöszinek pedig nyoma veszett. Köszi sors, ezt a jó lehetőségemet is elbasztad, hogy rohadnál meg!
13/17 A kérdező kommentje:
a fehervari nokrol nem mondok semmit. lehet hogy tobbet es jobban ismerek torzsgyokeres fehervarikent, mint ti a legtobben, akik osztjak az eszt. pest, es debrencen utan, tenyleg no komment roluk. tiszt. a kivetelnek persze!:) amugy azóta több helyet is teszteltunk.. nem is olyan nagy baj ilyenkor hogy egy poros kis szellemvaroskaban elek:) na pápá
2015. jún. 29. 15:16
14/17 anonim válasza:
Szerintem igenis szép Fehérvár,de mindegy:)
16/17 A kérdező kommentje:
én sem mondtam hogy ronda lenne Fehérvár.. meg van a maga meghitt, nyugdijas tempója.. lehet 30 év múlva még nekem is tetszik majd:)
2015. júl. 4. 15:54
17/17 anonim válasza:
Kitudja,nekem egyedül a sok oda nem illő emberrel van problémám,de olyanok mindenhol vannak..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!