Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utolsó... ha nő vagy, gratulálok, hogy találtál olyan pasit, aki felül tudja múlni a vibrátort.
Ha férfi, akkor meg vedd tudomásul, hogy a farkad soha nem lesz olyan jó, mint ez a kis gépezet. Miért kell megsértődni? Ahogy a pasi azt mondja, hogy a segglyuk jobb,mint a punci, úgy a nők is bevallhatják, hogy a vibrátor jobb,mint a farok.
Nálam rohadtul nem csak a testiség volt a fontos, csak a pasiknak, és inkább feladtam azt a reményt, hogy egy pasi képes a szeretetre, és a tiszteletre, így inkább maradok a vibrátornál. Ha már pasim nincs, és nem is lesz, ezért ne kelljen már lemondanom az élvezetről. Ami igen, egy vibrátorral sokkal jobb, és soha nem csal meg azért, mert nem élvezek valamit. Mert a pasiknak (nem mindnek, persze) eddig tart a szeretet. Amíg a nő mindenre kapható. Ezért olyan kelendőek a mai szolizott plasztikcicák.
De igazad van, a vibrimbe nem vagyok szerelmes. Szóval lehet azt mondani, hogy nekem most csak a testiség számít, ha ez téged ennyire boldoggá tesz. És kéretlen tanácsokat szerintem ne osztogass, mert soha nem tudhatod, hogy mi van a háttérben ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!