Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kihaltak a normális pasik?
Nagyon sok pasinak, talán a legtöbbnek csak szexre kell a nő.
DE!
Ez nem azt jelenti, hogy kihaltak volna! :) Én rengeteg férfival találkoztam, aki intelligens, csodás a humoruk, kedvesek, előzékenyek, udvariasak... de ők mind foglaltak voltak! :D Hú, hogy irigylem a párjukat! :D
És mindezt úgy mondom, hogy én rengeteget csalódtam a férfinemben, és sajnos emiatt nehezen bízom is meg bennük, de ez ilyen reflexszerű dolog. Mert igazából tudom, hogy nagyon sok normális pasi van. :)
Ja, és a mai ecsetfejű páwáknak lehet, hogy csak szexre kellesz, de nekem mindig gyanúsak azok a pasik, akiknek ilyen szinten fontos a divat és a külsejük (szeretem az ápolt külsejű férfiakat, de az, hogy többet tölt a tükör előtt, mint én... hát nem tom.). Ebből következik, hogy nekik csak divatból kell nő, a mai divatos dolgokat gyakorolja rajta, aztán dobja a fenébe. NEm akarok általánosítani, mert (talán) nem mindegyik ilyen, de nem tehetek róla, ha odajön hozzám egy ecsetfejű ismerkedés céljából, inkább csak gúnyosan mosolygok rajta. Úgyis talál másikat! (most le lehet emiatt pontozni)
Sajnos én is ezt tapasztalom. Szörnyű, ami körülöttem folyik. De látjátok, nagy kérésnek látszik mégis. Kitartás, sorstársaim! :)
17/L
Ez így baromság! Nekem se csak szexre kellenének, de mégse találok senkit aki annyira bejönne és ez még kölcsönös is lenne, mert azok még szóba se állnak velem! Mondjuk a többiek se nagyon... Az igaz hogy elsősorban netes társkeresőkön próbálkozom mert már nem járok el sehova, de baromi ritka ha egyáltalán valakivel a személyes találkozásig eljut egyáltalán a dolog, nem hogy tovább.. Illetve sok lánynál se stimmel valami az is hót ziher, azon kívül hogy legalábbis Pesten nagyon elvannak kapatva, mert túl nagy a pasi választék és az 1 éjszakás kalandokat kereső, minden nőneműt levelekkel bombázók mellett észre se veszik az embert... és akkor még a lányok sírnak?! Eszem megáll...
Sok lány macska, kutya mániában szenved vagy a másik egzisztenciája is párválasztási szempont nála, meg hogy meglegyen hívva... az ilyenek engem taszítanak... igen, tudom, a pasik meg feszítenek az autóval meg a 20 kilós hallal...
Egyszóval nem, ne kenjünk mindent a pasikra, mert ugyanúgy a lányok is magukba nézhetnének! Akinek pedig nem inge... na szóval tudjátok.
36f, Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!