Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a férfi aki szereti az anális szexet, az valamilyen szinten fekalofil is?
Semmi értelme ilyen análellenes kérdéseket feltenni, mert a férfiak így is arra fognak vágyni, és csak téged fognak hülyének nézni emiatt, Kérdező. Én nem, de ők igen.
Én sem értem, miért imádják ezt, meg miért istenítik azokat a nőket, akik csak seggbe akarják, de az egyik kérdésnél megkaptam a választ, hogy a pasiknak igazából csak szexre kell a nő, másra nem, valamint (gondolom pont ezért) a ribikre buknak, mert azok már nagyon tapasztaltak.
Szexelni nagyon jó dolog, de amikor már a segglyukat kívánják egyfolytában, az elveszi a kedvemet, és nem is érzem magam nőnek.
De azért nem hinném, hogy az análmániás barátaink a kakára vágynak. :) Inkább a dominanciára.
mar a kerdesnel is szetrohogtem az agyamat raadasul nem tudtam mi a fekalofil.
eloszor azt hittem az olyan aki szereti a negereket.
de mindig tanul az ember.
mellesleg en utalom az analt es nobol vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!