Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha ekkora különbség van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha ekkora különbség van szexuális vágyak között, akkor nem marad más, mint a szakítás?

Figyelt kérdés

Pasim csak misszionárius pózba szereti és az orált se, akarja.

Nekem viszont nagyon nagy az étvágyam, nagyon szeretem a.........

arcra, orál, kényszer, anál különböző pózok stb stb, de sajnos a párom ezekről még hallani se akar. :((

2015. jún. 22. 23:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
látens homokos lehet!nem hiszem el, hogy nőhöz vonzódik,aki csak sötétben képes szexelni és orálozni se szeret! tuti nem akar puncit nyalni...
2015. jún. 23. 00:10
 12/26 A kérdező kommentje:
11. Pedig a férfias izmos sportos helyes férfi tetszett meg benne, magabiztos határozott, tuti nem szereti a fiúkat :)
2015. jún. 23. 00:15
 13/26 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudom van e ilyen férfi én kétlem de ha ilyen a párod hát sajnállak hogy nőben van az biztos mert a feleségem is ilyen éjjel paplan alatt csak misszionárius pózban hang és élvezet nélkül

Olyan nőt keresek már évek óta mint te de a világon nincs ilyen nő hogy miért nem találkoztam még veled vagy a hozzád hasonló nővel nem tudom de nagyon idegesítő

És hogy az orált sem akarja hát erre nem tudok mit mondani....

2015. jún. 23. 00:20
 14/26 anonim ***** válasza:

Bocs hogy ezt mondom de ez nonszensz.

21 éves vagyok és énsem vagyok üregi nyúl

(legalábbis nem mindig) de ez tényleg nem normális. Se testileg se lelkileg.

Azt még megérteném ha nem bízna a képességeiben más pozícióban, de ez a kategorikus elutasítás nem egészséges.

Próbáltad meggyőzni?

2015. jún. 23. 00:21
 15/26 anonim ***** válasza:
Előző, amúgy 8-as voltam
2015. jún. 23. 00:22
 16/26 anonim ***** válasza:
Ez tényleg borzalmasan és unalmasan hangzik. :( Valahogy próbálkozz még nála, pl. amikor alszik, akkor vedd kezelésbe szájjal, háha megjön a kedve.
2015. jún. 23. 02:07
 17/26 anonim ***** válasza:
Nekem is volt hasonlóan prüd csajom... Elegem lett belőle záros határidőn belül, jobban szeretem a belevaló nimfo, tüzes lányokat :) 27/F
2015. jún. 23. 06:15
 18/26 anonim ***** válasza:

Dobd ki, mert tönkretesz.

Ahogy írtam a feleségem is ilyen, 20 év után 22 éve csalom egy szenvedélyes nővel, akire elsőre rátaláltam. Máshogy nem lehet bírni az ilyen emberek mellett.

2015. jún. 23. 08:08
 19/26 anonim ***** válasza:

Mit mond az orálra?Miért nem?

Ha te csinálod neki azt sem engedi?

2015. jún. 23. 08:40
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem hosszútávú az a kapcsolat ahol nagy mértékben eltérnek a felek igényei
2015. jún. 23. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!