Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Ha első szexnél lekerül a melltartó egy C-s vagy D-s mellről, ami melltartóban szép, de anélkül lógósabb, az elveszi a kedvetek? (kép)
Figyelt kérdés
Hasonlóra kell gondolni:
(Kicsit kisebbek talán az én esetemben, mint a jobb oldali lányé, akörüliek)
2015. jún. 22. 11:38
21/28 anonim válasza:
18-as válaszoló minden egyes szavával csak egyetérteni tudok!
23/28 anonim válasza:
Véged lenne, de nagyon. Én a helyedben nem kockáztatnám meg, hogy kihagyom.
24/28 anonim válasza:
Kepzeld el hogy minden mell ilyen..kiveve akinek szilikon melle van stb.. 27F
25/28 anonim válasza:
megőrülnék egy ilyen gyönyörű mellért! imádnám! nekem kifejezetten a nagy, lógós cicik jönnek be, mert sokkal izgalmasabbak és játszani is érdekesebb velük, na meg ezerszer vonzóbbak mint amelyik nem ilyen!
37f
26/28 anonim válasza:
Miről beszélsz? A bal oldali lány melle maga a tökély. A jobb oldali pedig szintén csodás, ha nem is annyira tökéletes, de nagyon nagyon szép, gyönyörű.
28/28 anonim válasza:
Nagyon szép cicikéd lehet,kedves kérdező,ha hasonló,mint a képeken! Ám én imádom kényeztetni,szopogatni,nyalogatni a ciciket,bimbókat! Az sem baj,ha lógosabb cicike! Csak nagy legyen,s kizárólag természetes!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!