Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Ha első szexnél lekerül a melltartó egy C-s vagy D-s mellről, ami melltartóban szép, de anélkül lógósabb, az elveszi a kedvetek? (kép)
Hasonlóra kell gondolni:
(Kicsit kisebbek talán az én esetemben, mint a jobb oldali lányé, akörüliek)
Szerintem noi szemmel nezve is szepek.
Ha hasonlod van akkor sikered lesz a ferfiaknal akik szeretik a nagyobb melleket ..
De neharagudj lepontozod azt aki megmondja hogy nem szepek... Hisz te kertel velemenyt akk meg fogad el ha vlkinek megsem tetszik ...
Hát igen, kicsit meg van ereszkedve, de engem már a mérete is zavar, a kisebbek a kedvenceim.
32F
Én maradok a kissebbeknél azok jobban bejönnek és nem lógnak.
Ha már viszon ott tartanék, hogy lefekszik velem nem hagynám ott :-)
25f
Egy gyönyörű, nagy, természetes mell pontosan így néz ki. Nyilván van egy természetes lógása, onnan ismerni meg, hogy nem gumilabda. :-)
Amúgy elszomorító, hogy mennyi testképhibás ember van, aki gumilabdát vár el mell címén. Kedves Kérdező, ha ilyen melleid vannak, akkor annak nagyon kell örülni...
nincs ezzel semmi baj
ami nagy azt húzza a gravitáció
ez sokkal szebb mint a szétplasztikázott műcici
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!