Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk/Férfiak! Ha első szexnél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak! Ha első szexnél lekerül a melltartó egy C-s vagy D-s mellről, ami melltartóban szép, de anélkül lógósabb, az elveszi a kedvetek? (kép)

Figyelt kérdés

Hasonlóra kell gondolni:

(Kicsit kisebbek talán az én esetemben, mint a jobb oldali lányé, akörüliek)

[link]

2015. jún. 22. 11:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem noi szemmel nezve is szepek.

Ha hasonlod van akkor sikered lesz a ferfiaknal akik szeretik a nagyobb melleket ..

De neharagudj lepontozod azt aki megmondja hogy nem szepek... Hisz te kertel velemenyt akk meg fogad el ha vlkinek megsem tetszik ...

2015. jún. 22. 12:28
 12/28 anonim ***** válasza:
93%
Akinek ez elveszi a kedvét, az válasszon egy kecskét inkább. :D
2015. jún. 22. 12:57
 13/28 anonim ***** válasza:
33%
Mindkét lánynak fantasztikus mellei vannak! Jó, a bal oldalié még szebb, nagyobb, de a jobbos is gyönyörű. Dehogy venné el a kedvem! Az venné el, ha kicsik lennének. De az nagyon!
2015. jún. 22. 13:00
 14/28 Scav ***** válasza:
13%

Hát igen, kicsit meg van ereszkedve, de engem már a mérete is zavar, a kisebbek a kedvenceim.

32F

2015. jún. 22. 13:43
 15/28 anonim ***** válasza:
41%
Ilyen melleket nem szabad szégyelni
2015. jún. 22. 14:11
 16/28 anonim ***** válasza:
86%
Egy frászt veszi el! A nagy, természetes mellek (szinte) mindig gyönyörűek! Egyáltalán nem lógnak túlzottan, egyik se. Én is úgy vagyok vele, hogy csak a kis mellek nem tetszenek. C-s kosár mérettől már szép minden mell, szinte kivétel nélkül.
2015. jún. 22. 15:03
 17/28 anonim ***** válasza:
22%

Én maradok a kissebbeknél azok jobban bejönnek és nem lógnak.

Ha már viszon ott tartanék, hogy lefekszik velem nem hagynám ott :-)

25f

2015. jún. 22. 18:39
 18/28 anonim ***** válasza:
88%

Egy gyönyörű, nagy, természetes mell pontosan így néz ki. Nyilván van egy természetes lógása, onnan ismerni meg, hogy nem gumilabda. :-)

Amúgy elszomorító, hogy mennyi testképhibás ember van, aki gumilabdát vár el mell címén. Kedves Kérdező, ha ilyen melleid vannak, akkor annak nagyon kell örülni...

2015. jún. 23. 07:03
 19/28 Darwel ***** válasza:
62%
Én a nagyobb melleket imádom,ezek nem lógnak :) És ha lóg is azzal sincs semmi baj,hat rá gravitáció és ennyi :)
2015. jún. 23. 08:27
 20/28 anonim ***** válasza:
39%

nincs ezzel semmi baj

ami nagy azt húzza a gravitáció

ez sokkal szebb mint a szétplasztikázott műcici

2015. jún. 23. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!