Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzódom apukám idősebb kollégájához lehet valami (? )
Figyelt kérdés
Pár napja buli volt nálunk es átjött apám kollégája és egész éjjel flörtöltünk . Ez úgy nyilvánult meg hogy mindig bámult és amikor mellém került csak suttogva beszélt hogy közelebb kelljen hajolnom hozzá és ez után rám kacsintott .Aztán amikor elköszönt (es bár kicsit részeg volt ) de ugy adott három puszit hogy majdnem megcsókolt. Ő ilyen 35-45 körül lehet én meg 18 éves lány vagyok . Ja és amugy külföldön él és dolgozik ...2015. jún. 22. 10:55
1/8 TheCruve válasza:
Szerintem csak 1 alkalomra kellenél/ vagy kettőre :)
Hosszútávra nem tervez :)
3/8 A kérdező kommentje:
Nem jönnek be a korombeliek . Szeretem ha egy pasinak már vannak ráncai . Sokkal férfiasabb :)
2015. jún. 22. 11:09
4/8 A kérdező kommentje:
Ja és nem hord rózsaszín kivágott pólót . Talán ezért is tetszik jobban mint a mai srácok .
2015. jún. 22. 11:17
5/8 anonim válasza:
miért ne lehetne? ne hallgass ezekre! és az 1 baromság hogy csak a sexre kellenél neki
6/8 A kérdező kommentje:
Hamarosan megyek ki külföldre apahoz es akkor láthatom :)
2015. jún. 22. 11:27
7/8 A kérdező kommentje:
És amugy nem beszél magyarul . De nagyjából megértjük egymást angolul .
2015. jún. 22. 11:30
8/8 anonim válasza:
A szuleid biztos nem orulnenek, de ezt en is ateltem 4,5 evig tartott.
Hiaba a korombeliek szinte kisfiuk, mondjak a nagy dumat de nem ertenek a nokhoz. 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!