Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tökéletes pasi után hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tökéletes pasi után hogy érjem be a többiekkel?

Figyelt kérdés

egy éve már, hogy szétmentünk a volt barátommal, de azóta senkim nincs. nem nagyok az elvárásaim, de azóta, hogy ő volt nekem, már van egy viszonyítási alapom. a volt pasim izmos, magas és jóképű, a mosolyától mindegyik lánynak kipirult az arca, és nem túlzok, tényleg mindenkit le tudott venni a lábáról. mégis, ami fontosabb, hogy olyan lelki társ, mint azóta senki. úgy érezném még mindig, hogyha megint beszélnénk, hogy hazatértem, pedig már túlléptem rajta. kedves, megértő, félszavakból megértettük egymást, és olyan kötetlen volt a kapcsolatunk, hogy bármit megbeszélhettünk. elnézve a mai átlagot, ő gyémánt volt a kavicsok között, és igaz, hogy kéne valaki, én ennél már úgy érzem, kevesebbel nem érném be - ami a belsőt illeti, kicsit a külsőt is.

18/L

2015. jún. 21. 23:08
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

10: Soha nem értettem, hogy a csúnyácskák miért dobálóznak ilyen szavakkal.. hisz attól még nem fognak megszépülni :D de tegyük fel, hogy csak otromba vagy, nem ócska.

Amúgy nem, nem az volt az elsődleges szempont, mert az interneten indult a kapcsolatunk, és egy ideig nem láttunk egymásról képet. Mint írtam, a személyisége az igazán fontos a számomra, és mindig is az lesz. Az, hogy oltári jól néz ki, csak egy plusz - de ha neked bombanőd van/volt, mindig fel fogod emlegetni, nemdebár? ;)

2015. jún. 21. 23:23
 12/18 anonim ***** válasza:
51%

Látod? Ezt mondtam... csak a külsőre figyelsz.

Azt sem tudod, hogy nézek ki, de te már azzal jössz, hogy a válaszom azért ilyen "ócska", mert csúnya vagyok... de az eszedbe sem jutott, hogy igazam van... :)

Mondom, csitri vagy. Meg sem érdemled, hogy egy normális ember válaszoljon neked, így inkább húzok is innen.

2015. jún. 21. 23:29
 13/18 anonim ***** válasza:
53%
Azoknak a csúnyácskáknak nem is kellenél szerintem. :D Van egy réteg akik az ilyen magukat királylánynak képzelő öntelt lánykákra hajtanak.Nekik jó leszel...
2015. jún. 21. 23:49
 14/18 A kérdező kommentje:

Mondták már, hogy ez az oldal tele van lúzerekkel, de azt hittem, vannak normálisak is.

Aha, nagyjából hárman.

Nem vagyok királylány. Őszintén szólva még kifejezetten jó csajnak sem gondolom magam, csitrinek meg pláne nem, mert mindig is jobban érdekeltek a könyvek, mint a pia. Ha egy srácnak jó csaja volt, kielemezheti az utolsó testrészét is, de ha egy lány teszi ezt, már rögtön a külsőre hajt. Ez már nem az a szexista világ, ébresztő! :) és mindenkinek számít a külső.

2015. jún. 21. 23:52
 15/18 Noren1989 ***** válasza:

Keresel egy másikat, és el van intézve. Leírásod alapján Te is fullos csaj vagy, aki után csak úgy epednek a pasik. Vigyázz, pénzért ne adj majd szolgáltatásokat ;)

25/F

2015. jún. 22. 08:57
 16/18 anonim ***** válasza:

Ne érd be.

Én nekem is magas a léc csajok terén,iszonyat mekkora elvárásom van feléjük ezek inkább külsőre vonatkoznak meg szexre.

Nálam például első a hosszú haj,aztán csinos-e és nőies-e és kirívó.

Belső csak ezután,ha a szexben is ott van.

Fogsz ilyet találni,csak ezt jegyezd meg,olyanná kell vállj mint amire mi izmos,jó pasik vágyunk.

Tudnod kell mik azok a vonzalmi kapcsolók amikre beindulúnk,legalábbis nekem az kell,hogy beinduljak tőle,különben szóba se állok a csajjal.

Ne hallgass azokra akik csitriznek,a férfiak nagyrésze ilyen,mert nincsen választási lehetősége be kell érje ami jut neki,mindez a saját hibájukból,mert nem tesznek érte,hogy jó pasik legyenek.

Magukkal van bajuk nem veled.

Brian Tracy mondta,a párok nagy százaléka nem azzal van együtt akivel igazán szeretne,inkább mással lennének.

2015. jún. 22. 12:24
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Na, 16-os és kérdező! Jöjejtek össze! Összeilletek. Csak gyereketek ne legyen, mert a normális emberek nem nagyon szeretnék, ha több ilyen egoista, felszines szutyok járkálna köztük.

Lehet, hogy nehéz elhinni, de nem minden embernek a mai sztendert páwabúzik, meg a tiniribik jönnek be.

De nyugi, titeket egymásnak teremtett a sors! :)

2015. jún. 22. 16:03
 18/18 anonim ***** válasza:
*jöjjetek
2015. jún. 22. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!