Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők tudják, hogy csak szexre kellenek akkor miért hisztiznek utána?
# 9
Milyen érzelmekre várnak? Csak beléjük verem és nem is titkolom hogy ennyit akarok, kicsivel sem többet.
"Azért mert egy nőnek ennél többet jelent egy aktus, kialakul egy érzelmi kötelék"
Haha. Az egyik legnagyobb kamu, higy a csajoknak elsöprő érzelmek kellenek a dugáshoz. Azért van Ennyi prosti meg egyéjszakás.
Utolsónak igaza van! Ez egy médiahazugság!.
A nők meg egyértelműen buták, hogy hisztiznek utána.
Hát, akkor én egy médiahazugság vagyok.
Nekem egyszer volt egyéjszakás kalandom, igaz nem idegen volt, hanem a baráti körből. Kicsit naiv voltam, tudom, egy bulin együtt ittunk, és megtörtént a dolog. Igen, vártam, hogy utána keressen még, nem tette, elég rosszul esett. Az is igaz, hogy nem ígért házasságot.
Azóta nem fekszem le senkivel, csak ha már kiérdemelte.
Te pedig kérdező, elég undorító vagy. Ha így vélekedsz a nőkről, sajnálom azt, aki lefekszik veled. Remélem összeszedsz egy jó kis nemi bajt valakitől.
Azért nem a prostikról volt szó, ne keverjétek őket ide, nyilván ott nem beszélhetünk érzelmekről. De a kérdező nem is arra gondolt, hogy egy hivatásos utána hisztizett volna, hogy miért nem veszi feleségül.
"Remélem összeszedsz egy jó kis nemi bajt valakitől."
Elég sok kéj lyuknak adnám át, szóval óvatosan az ilyen kívánságokkal:)
Vannak kivételek,de ritka. Legalább tanultál a hibádból és nem vagy már naív.
Miért is undorító? Az egyéjszakás csajok is krvák. Ő csak a helyükön kezeli őket.
"Azóta nem fekszem le senkivel, csak ha már kiérdemelte."
Mi az, hogy kiérdemelte? Nincs a p...nád aranyból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!