Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk lehet hogy hulye kerdes lesz de legyszivea normalis valaszokat. amikor fekve maszturbaltok zsepibe hogy? tobbi lent
Figyelt kérdés
sosem ertettem hogy hogy elveztek bele a zsepibe amikor fekve maszturbaltok, en is szeretnem de nem ertem hogy hogyan csinaljatok
leirnatol reszletesen?
2015. jún. 20. 09:37
2/6 anonim válasza:
nem is mondta, hogy ő lány lenne :D
3/6 anonim válasza:
Hogyhogy hogy? Lehajtom a combjaim felé, ahol ott van a zsepi, vagy oldalra fordulok.
4/6 anonim válasza:
Ráteszem a hasamra a zsepit és belespriccel ennyi xd
5/6 anonim válasza:
A hasamra terítem és ráspriccelek. Ilyen egyszerű. Azért kell a zsepi mert nem szeretem összekenni magam vele.
6/6 anonim válasza:
Mikor érzem, hogy mindjárt kilövés van, akkor felé teszem a a zsepit és abba repül az anyag :D Nem bonyolult egyáltalán 15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!