Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Találkoztatok már ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Találkoztatok már ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
Amikor szexre kerül a sor, a lány azt mondta még nem volt senkivel de elég tág és teljesen úgy hat hogy nem szûz?

2015. jún. 20. 08:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen
2015. jún. 20. 08:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Rákérdeztél?
2015. jún. 20. 08:33
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok,csak azért válaszolok mert én is ilyen voltam :)

Azt mondta a barátom,hogy ha nem ismert volna 100%,hogy nem hitte volna el,hogy szűz voltam. Elég tág voltam,nem is fájt egyáltalán,vérezni se véreztem.

Én is meglepődtem,mert "felkészültem a legrosszabbra" egyes vélemények/élménybeszámolók alapján.

2015. jún. 20. 08:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

En is ilyen voltam. Se nem vereztem es nem is fajt. Sot elveztem is az elso alkalmat. Elegge tag is voltam ugy gondolom. Akk nekem is nezett az akkori pasim hogy tenyleg szuz e vagyok de ismert szoval igen.

Nem minden lanynak faj az elso es nem is mindenki verzik az elsonel. 23N

2015. jún. 20. 10:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez, szűz lány voltam, de minden nagyon simán ment. Az exem csodálkozott is, meg is kérdezte hogy tényleg szűz vagyok-e. Szóval van ilyen:)

L

2015. jún. 20. 10:34
 6/8 anonim válasza:
100%
Ugyan ilyen voltam! Csak én véreztem is, de ennek csak örülj,mert ha tág a lány akkor az azt jelenti,hogy kellő képen fel tudtad izgatni a nemi aktushoz. Kevésbé fog neki fájni, pl nekem sem fájt...Ugyhogy ez egyáltalán nem ritka! :)
2015. jún. 21. 11:01
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenki, csak kíváncsi voltam :)
2015. jún. 21. 11:36
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak a hülyék kérdeznek ilyet... Nekem is volt több szűz csajom akik ujjazták meg vibrizték magukat szüzen. Persze hogy nem nyavalyogtak mikor végre meg lettek dugva!
2015. jún. 22. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!