Fiúk/férfiak! Találkoztatok már innen lánnyal/nővel?
Persze. Volt is kapcsolatom belőle de szokás szerint gallyrament mint minden más :D
De don't worry, be happy, jöhet következő project, ha a szerelmi életem egy rakás denevértrágya akkor elindulok a pénzszerzés világában.
igen,
Volt akivel jót beszélgettünk, és azóta is szoktunk találkozni, és van akivel azóta kapcsolatban is vagyok :-)
Kettővel találkoztam innen, de útban van a harmadik.
Az első több, mint tíz évvel idősebb nálam, vele szex volt, nem is akármilyen. :)
A másodikkal járás volt, de szex nem történt, azonban együtt alvás meg ilyenek igen.
Két lánnyal találkoztam innen. Az első valami hihetetlenül jól beállított képet küldött, de élőben szegény nagyon csúnya, férfias arcú volt. Persze attól még 1-2 órát beszélgettünk, ahol kiderült, hogy nem sok közös van bennünk. Utána nem nagyon értem rá, párszor beszéltünk neten, majd egy idő után egyikünk se írt rá a másikra.
A második egy egész jófej, aranyos lány volt, de neki is voltak férfias vonásai: tiszta szőr volt, nagy orra, de mondom ez még belefér. Kétszer találkoztunk, beszélgettünk, semmi extra. Kicsit untam a 2. találkozást, de ő állítólag nagyon jól érezte magát. Kiderült, hogy néhány belső tulajdonsága is elég férfias, ez azért már nem tetszett, de mondom bármi lehet, vele is beszélgettünk egy darabig neten. Most visszakerestem, én írtam rá utoljára, akkor kicsit beszéltünk, ő többet nem írt.
Előtte mindkettejükkel néhány üzenetet váltottam, mivel még nem ismertem őket, így a személyükkel kapcsolatos csalódás nem ért. Viszont az nem túl jó mérleg, hogy az a két lány, akivel sikerült talit összehozni, ilyen volt, szóval a GYK-ban kicsit csalódtam ilyen szempontból. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!